En räkmacka är aldrig fel

Plötsligt händer det, en osannolik händelse har blivit till verklighet, kärleksfulla handlingar gör stora avtryck och äntligen är jag hemma på Teneriffa!
 
Exakt såhär pigg var jag i fredags morse när jag klev på tvärbanan till jobbet 6.41. Den här fredagen var extra speciell eftersom jag skulle flyga hem till Teneriffa på eftermiddagen och träffa min älskade Tomas. Det är bedrövligt tråkigt att gå upp tidigt, men jag brukar peppa mig själv med att egentligen spelar det ingen roll om jag går upp 05.00 eller 08.00, det är just det där momentet att kliva upp ur sängen som är smärtsamt så det spelar ingen roll när man går upp det är precis lika jobbigt när det än måste ske. Den här resmorgonen var extra lyxig, för första gången i mitt liv hade jag packat väskan i god tid, det har aldrig hänt tidigare. Jag packar alltid precis innan vi ska åka, jag tycker att det känns tryggast så. Men plötsligt hände det, i onsdags packade jag väskan och fylldes genast av en oroskänsla. Samtidigt var jag så nöjd och stolt att jag tagit en liten stund för packningen på onsdagen som i sin tur gav mig en halvtimma extra sovtid på fredagen. Jag berättade för Tomas på kvällen att jag redan packat väska och han blev förstås helt förvirrad och uppmanade mig att packa upp väskan. Jag packade inte upp den, men gick noggrant igenom packningen på torsdagen och gjorde en komplettering. 
 
 
Veckan har varit intensiv på arbetet och i torsdags kom ett hjärtligt och varmt mejl från min kollega Åsa som bombaderade mig med kärlek och positiv energi. Jag blev helt varm inombords och så startade den här extra växeln inom mig och som gjorde min eftermiddag fullbordad. Tack Åsa, du är fantastisk!
 
 
Jag sparar på alla fina och kärleksfulla handlingar som jag får från mina vänner och kollegor. Dels för att lyfta mig själv ibland, men också för att vara lyhörd och känna när jag kan hjälpa någon nära mig med kloka och förhoppningvis stärkande ord. Här är ett litet axplock, när jag gick igenom vad jag sparat känner jag att det är få förunnat att ha så många fina människor runt omkring mig som jag har förmånen att få ha. Det är lycka! 
Längst ner till vänster är en present jag kommer att återkomma till nästa vecka, den har rest med mig till Tenriffa och ska få en välförtjänt plats i vår tillvaro här.
 
Premiär, första gången jag fick åka i Sailstarbil till lägenheten, coolt!
 
 
 
 
Det var spännande att få se Sailstar och hur verksamheten börjar ta form här, det känns helt underbart att se de nya båtarna som kommit från RS och vi väntar på två Lasers som är på ingång. 
 
 
I morgon börjar arbetet igen, jag kommer att jobba precis som vanligt fast med den lilla skillnaden att jag sitter på kontoret på Teneriffa och inte kontoret på Solna Strand. 
 
 
Det här är jag när livet är som bäst efter en springtur, yogastund och meditation. 
Mycket kärlek och goda energier till Er alla och tack för att ni tog er tid att läsa.
 


Karin

🥳tänk att du packat i förväg!! Vad bra ordnat, Marie!🍀ha det underbart!😊👍

Svar: Tack Karin ♥️ det har varit 9 helt underbara dagar här 🌴☀️🌴😘
En räkmacka är aldrig fel

Cristina

Ha det gott hos älsklingen din och hälsa så gott från mig. Kram till er båda <3 :)

Svar: Tack Christina, vi fick nio underbara dagar ☀️tillsammans på Teneriffa. Tomas hälsar tillbaka! Kram och må så gott 🤗!
En räkmacka är aldrig fel

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress