En räkmacka är aldrig fel

Bryggan och farväl mina fina sandaler
Igår var det Bonefire på stranden, det är ett stort beachparty med barbeque och en eldshow, den håller inte på så sent. Alla som är här i Santa Teresa är uppe tidigt för att Yoga, surfa eller träna på annat sätt så det flesta går hem tidigt. Igår var det speciellt, månförmörkelse vid 23.00, blodröd måne och allt, då sov jag som en stock sedan ett par timmar tillbaka. Kändes lika omöjligt att hålla sig vaken som då man var barn och ville se fyrverkerierna vid tolvslaget på nyårsafton.
 
 
Det är lätt att vakna tidigt när man lägger sig tidigt och då blir det inga konstigheter att köra att träningspass på stranden vid 6.30 och därefter yoga  vid 8.00. Under den här resan har jag gjort saker som inte finns i min vildaste fantasi att jag skulle klara. Idag slog jag mig själv med häpnad, igen, jag stod i brygga. Vet inte hur det gick till men med trygg handledning av vår yogainstruktör så stod jag där, mäktig känsla.
 
 
Vi arbetar mycket både med kroppen, själen och hur vi kan övervinna rädslor och spränga nya barriärer genom att göra saker som vi inte trodde var möjligt. Vi är en lite grupp och vi har blivit otroligt nära varandra, det är den typen av själsligt stöd jag behöver när jag ska ge mig in i något jag känner rädsla för och tvivlar på om jag kommer att klara det. Alla lyfter varandra - vilket gäng! Naturligtvis är det tack vare vår yogamästarinna Malin som med sin trygghet och kunnighet, guidar oss genom alla utmaningar.
 
 
Avslappning, vi går ner för landning efter yogan och samlar bra tankar som får oss att lyfta. Det här är den vackraste platsen jag någonsin yogat, tack Santa Teresa Beachfront.
 
Vi är ute på nya frukostäventyr varje morgon efter vårt yogapass, och vilka ställen det finns här. Idag gick vi till Earth Café, trivsamhetsfaktor 10.000.
Frukostgänget idag, från höger, Johnny, sedan sitter Malin men det är hon som fotar och är inte med på bild, Tack 🙏 Malin, Leo, Malin J, jag, Sofia och Mariett.
 
 
Min favorit, avokadotoast, sviker mig aldrig. Idag på ett hembakat surdegsbröd, med poscherade ägg och en sallad med mangosalsa.
 
 
Så hände det som inte fick hända. Mina favoritsandaler gick sönder och dog efter lång och trogen tjänst under en strandprommenad igår. Jag köpte dem på Gran Canaria för ca 5 år sedan och jösses så mycket roligt jag har upplevt i de sandalerna. De här älskade sandalerna har varit med på många resor till bland annat till Kroatien, Tanzania, Malta, Mallorca, Gardasjön, Britiska jungfruöarna och Teneriffa för att nämna några. 
 
 
Jag erkänner - jag har känslor för vissa fysiska ägodelar, till exempel fina bling-bling sandaler som jag upplevt vansinnigt mycket roligt i, det är en sorg att ta farväl. Nu har Buddah välsignat sandalerna och jag har tryggt placerat dem på sandalkyrkogården. Nu väntar nya roliga äventyr i mina nyinköpta lila-rosa flipp-flopp med glitter. 
 KarinG

Vad mysigt du har det! Bara ta hand om sig själv och äta nyttigt. Stärka kroppen och slå sig själv med häpnad.
Och bye bye glittersandalerna.... man undrar ju hur de rosa ser ut?

Svar: Åh Karin, vilken miss i dramaturgin 😱 Det får bli en cliff-hanger!
En räkmacka är aldrig fel

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress