En räkmacka är aldrig fel

Jag reser anglosaxiskt och blir överlycklig utav jordgubbspyramider
Jag är barnsligt förtjust i Englands flagga Union Jack, jag vet inte vad det är men den talar till mig och jag tycker den är väldigt pampig. Jag började lite som en smygis, min första Union Jack-pryl var en sjukt snygg penna som naturligtvis blev stulen typ andra gången jag lånade ut den. Jag avancerade min samling och köpte en grymt snygg Union Jack-matta i Dusseldorf  och på den vägen är det.  En del samlar på porslinskatter, Gucci väskor eller autografer, jag samlar på allt jag kommer över med Union Jack och den här resan går i det anglosaxiska tecknet.
 
 
I torsdags kväll flög jag till Malaga för att träffa Jeanette, en fantastisk kvinna som också följt sint dröm och flyttat till Spanien. En dag för ungefär ett år sedan skrev hon på sociala medier att nu gör jag det alla pratar om, jag flyttar till Spanien. Så gjorde hon det och nu sitter jag i hennes mysiga hus som ligger i närheten av Marbella. 
 
Jeanette arbetar som mäklare och har sin egen mäklarbyrå så nu vet ni vem ni ska kontakta när ni ska köpa ett boende i Spanien.
 
 
 Jeanette har inte bara ett mysigt hus, hon har också en otroligt charmig fransk bulldog som heter Frankie, han är så söt och har alltid drömt om att få åka på semester till Hammarby Sjöstad.
 
Jag landade sent i torsdags natt och sov en natt i Malaga innan jag åkte till Jeanette. 
 
 
Bodde på ett väldigt mysigt hotell som låg mitt inne i labyrint-gamla stan, taxichauffören kunde inte köra ända fram och försökte "göra sig av med mig" men det satte jag P för. Jag tog tag i honom och sa att nu får du hjäpa mig att hitta hotellet, han följde med mig och efter en stunds letande hittade vi en kvinna som visade sig arbeta som kock på hotellet där jag skulle bo.
 
Vaknade vid 7.00 nästa morgon och tog en tur på stan, hittade en Saluhall där jag blev helt paraluserad av jordgubbarna som var uppbyggda i helt perfekta pyramider. Det luktade jordgubbar och naturligtvis fick man provsmaka.
 
 
Jag vill också ha jordgubbspyramider hos min lokala Ica-handlare, det borde vara en mänsklig rättighet.
 
Det är så roligt med nya äventyr, bara det här att hitta busstationen i en ny stad, alla man frågar pekar åt olika håll och min GPS hade ytterligare ett helt annat förslag. Men människorna här älskar att prata och en liten dam följde mig sista biten och såg till att jag kom fram till busstationen. Köpte biljett och tre minuter senare rullade jag iväg mot Marbella.
 
Jeanette och hennes väninna Veronica bjöd på Cava i solen när jag kom fram, så mysigt.
 
 
Vi promenerade igenom små gränder, shoppade och åt lite tapas.
Shoppingen går inte av för hackor, här kan man köpa en tjur eller flammencodansös i mosaik, hattar, väskor, miniatyrkistor i mahogny eller varför inte en sexklocka? Ja, en sådan där du plingar till i så får du sex, genigaliskt.
 
 
 
 
(null)

På väg hem till Jeanette stannade vi till vid lokala handlaren och köpte middag. Note to self, läs noggrant vilken siffra grönsaken har du ska köpa, Lätt men svårt innan du lärt dig hur det fungerar.
 
 
Avokado har nummer ett, i den här affären alltså. 
 
Idag har vi varit på marknad och ätit lunch i Puerto Banus, det var lite kyligare än vad jag räknat med och fick därmed nöjet att shoppa upp mig på en rosa poncho.
 
 
Det är en gåva att få ha bra  och fina vänner i sitt liv. Det är en ännu större gåva när vänner delar med sig och man får träffa nya vänner. Tack Jaenette och Veronica, vilka dagar jag fått uppleva med er.
 
 
Having a great time!
 
 
Lunch vid havet.
 
 
Här sitter jag och bloggar i all enkelhet, tack för att du tog din tid att läsa mitt inlägg.