En räkmacka är aldrig fel

Nu ska sanningen fram, Teneriffa är inte bara romantiska middagar i solnedgången och vackra blommor, här förkommer även ond bråd död och blodstänk, jag har firat födelsedag och nu har sanningen talat - And then we danced fick fyra välförtjänta Guldbaggar!
Nu har vi bott såpass länge här på Teneriffa att vi även fått uppleva ond bråd död och grannosämja. Tänker att det kan vara bra att dela med sig av annat än bara bilder på romantiska middagar i solnedgången och vackra blommor även om det räcker gott och väl. Livet är livet oavsett var någonstans vi befinner oss, fast egentligen är det bara den här typen av bilder och upplevelser vi vill dela med oss av. Middag i solnedgången på vår absoluta favoritrestaurang Queen Mary tillsammans med Tomas, mannen jag älskar.
 
 
Dagen efter jag kom ner hit till Teneriffa i december var det ett gigantiskt pådrag med helikoptrar, de hovrade runt länge och väl, men vi fick aldrig klarhet i vad som inträffat. Några veckor senare, mitt under en lektion på Tomas seglarskola kom den lokala begravningsbyrån Servisa, tillsammans med annan räddningspersonal och bärjade den drunkna mannen vars kropp flutit iväg och påträffades här vid Amarilla Sailingcenter.
 
 
Vi har också bevittnat ett bråk hos våra grannar som började med gap och skrik, fortsatte med att de kastade glasfalskor på varandra, polisen kom och allt blev lugnt. Nu är allt tyst och stilla här igen och vardagen går sin gilla gång, det enda spåret från bråket förra veckan är några blodstänk på väggarna i trapphuset.
 
Tack och lov är livet fullt av glada och sprakande nyheter, bara man tar sig tid att finna dem.
Nu ska jag bjuda på några som jag snubblat över den senaste tiden och som lyst upp min tillvaro.
 
 
För någon vecka sedan placerade 30 församlingar ut halsdukar, vantar, mössor och annat under parollen "En varmare stad". Kampanjen handlar inte bara om kroppsvärme utan också om medmänsklighet. Botkyrka församling har fått hjälp av organisationen "Hela människan" som skänkt halsdukar och totalt har 150 halsdukar lagts ut runt om i Botkyrka. Det här är fint tycker jag.
 
 
En annan glad nyhet är att i Örebro har Örebrobostäder valt att sätta upp positiva skyltar runt sina bostäder för att göra något kul och för att göra folk glada. Den här nyheten blev jag jätteglad av att läsa.
 
 
En annan strålande och mycket glädjande nyhet är att min vän Leva fick fyra baggar för sin film "And then we danced" på Guldbaggegalan i måndags. Fyra välförtjänta Guldbaggar: Bästa film, bästa manus, bästa manliga huvudroll och bästa foto. Grattis Levan, nu har sanningen talat om det nu är så att det har funnits någon som tvivlat på att din film är ett mästerverk. 
 
 
Dagens gladaste och härligaste nyhet är att min bästkompis Karin kommer och hälsar på, hon bokade flygbiljett idag och det ska bli så roligt att få ta emot vår första gäst som kommer och hälsar på oss. Välkommen Karin, vi längtar tills du kommer!
 
I onsdags fyllde jag år, det är viktigt att samla på alla tillfällen att fira. I onsdags fyllde jag två år på Lavendla begravningsbyrå där jag arbetar. Det ska jag fira med mina kollegor när jag är tillbaka på kontoret. Jag stormtrivs på mitt arbete och jag är så stolt och tacksam att få vara en del av det här teamet.
 
 
Livet är underbart, glöm aldrig det!
Mycket kärlek och goda energier till Er alla och tack för att du tog dig tid att läsa.