En räkmacka är aldrig fel

Räkbakelser, bubbel, pioner, rosor och glassbåtar, vad mer kan man önska sig på Mors dag? Nu kan man njuta av världens godaste doft och en avskedspresent som kan komma att förändra hela kollektivtrafiken
Mors dag kan man aldrig fira för mycket, det är bara att ta ut svängarna denna årets viktigaste dag.
Jag var så lyckligt lottad som fick njuta av en drömlunch med Oskar, Alec och Linnéa. Jessie, vi saknade dig! 
 
 
Jag bjöd på Prins Charles räkbakelse som är en gudomlig skapelse och den ser inte bara kunglig ut, den smakar kungligt och man vill att den aldrig kan ta slut. Det är ett litet pyssel att få till dem, men det är det väl värt. För den som har ögonen på skaft kan se en väldigt fin och speciell flaska bubbel. True Colours, en av de finaste flaskor jag fått och just den här fick jag i 50-års present av min före detta kollega Rigmor och hennes man Peder. Tusen tack, det är så underbart att få bjuda speciella personer på en speciell flaska bubbel när det är en speciell dag.
 
 
Till dessert åt vi glassbåtar, en sommarvariant med vit choklad som jag varmt kan rekommendera och så avrundade vi med chokladbollar som pricken över i:et. Tack för så vackra blommor och bubbel, jag är en lyckligt lottad mamma.
 
 
Som ni förstår behöver man ta en springtur för att orka äta hela den här Mors dagsmenyn vilket jag gjorde innan gästerna kom. Just den här springturen bjöd på en explosion av Syrén och jag kan bara inte få nog av den. Tyvärr blomstrar den något återhållsamt och min känsla är att den behöver mer vatten. Kämpa på Syrénen, jag önskar att du blommar och doftar länge.
 
 
I onsdags tackade vi av vår fantastiska kollega Åsa, det är tungt men samtidigt är jag jätteglad för Åsa som får nya utmaningar och Grattis stora byggkedjan som får den här underbara kollegan. Jag kunde inte låta bli att köpa en specialpresent, en mobil Popcornmaskin, (Åsa kallar mig ibland för Popcorn). Nu kan Åsa poppa popcorn både på tunnelbana, bussar, bilar ja - överallt där det finns ett uttag för mobila enheter. Jag är helt övertygad om att vi har en ny trend på gång, alla kommer vilja poppa i kollektivtrafiken. Många åker långt, tittar på film eller någon serie och då passar det utmärkt med nypoppade popcorn. Grattis världen, nu har livet blivit ytterligare lite bättre.
 
 
Med det avslutar jag veckans inlägg och tackar så mycket för att du tog dig tid att läsa.
Massor med kärlek och goda energier till Er alla.