En räkmacka är aldrig fel

Glädjetårar vid första springturen efter fyra veckor, kärleksbombning hos lokala mataffären, Uppsalas coolaste pepparkakshus och ge mig ett cykelkontor i julklapp
I lördags fick jag äntligen råda bot på min smärtsamma springabstinens. En väldigt seg förkylning har satt p för att jag ska kunna förse mig med ett av mina viktigaste livselixir. I lördags var det premiär och jag kan inte med ord beskriva den lycko-känslan när springkläderna åkte på och jag sakta men säkert sprang iväg med musik i hörlurarna. Jag valde en snällare sträcka än vad jag brukar springa för att inte chocka kroppen och i sista backen kom tårarna, jag grät av lycka.
 
 
Tvärs över gatan där vi bor ligger motsvarigheten till vår lokala Ica handlare och där är det en fröjd att handla för man blir nästan alltid kärleksbombad av personalen. När jag kommer in ropar personalen från kassan "Hello Love" och när jag har betalat och är på väg ut från affären ropar de "Good bye beautiful Lady" eller liknande. Dagen blir lite extra härlig efter ett besök där, så glöm inte att kärleksbomba, det gör skillnad.
 
 
För den som undrar, vilket troligtvis är flera miljoner människor som gör, så finns Uppsalas coolaste  pepparkakshus hemma hos Oskar och Jessie. Ni kan själva se här, det råder ingen tvekan om den saken.
 
 
När jag ändå är i farten med juldekorationer av världsklass så kan jag meddela att båten som Tomas hade på kurs två veckor nu i december "Yess Boss" blev pimpad och lyste som en julgran om kvällarna. Så vackert och så genigalt att bjuda på denna stämning.
 
 
Nu är det snart julafton och då kommer Tomas tillbaka till Teneriffa, han har varit i Stockholm sedan Lucia och arbetat & fixat med olika saker. Jag hoppas han har fixat ett cykelkontor till mig i julklapp. När jag tänker efter borde alla få ett cykelkontor, tänk vad friska och starka vi alla skulle bli som sitter vid datorn mest hela dagarna om vi fick trampa fram strömmen för egen maskin.
 
 
Den här bilden är från biblioteket i Utrecht, Nederländerna där man kan ladda upp sina elektriska apparater genom att cykla. Fler cykelkontor till folket!
 
Med det tackar jag för mig, massor med kärlek och goda energier till Er alla & tack för att du tog dig tid att läsa.