En räkmacka är aldrig fel

Home sweet home, lyxiga fördelar när man lever utan kyl & staden med 583 Disneyslott som vittrar sönder
Det är ett privilegium att få slå sig ner i solstolen på terrassen och njuta av en vacker solnedgång. Det är ett privilegium att få ha ett boende på Teneriffa.
 
 
Vardagen rullar på här med jobb, springturer, yoga, lässtunder och mysiga restaurangbesök.
När arbetsdagen är över pockar poolen på uppmärksamhet och det kan jag stå ut med.
 
 
Det är utmaningar att leva utan kylskåp, spännande & positiva utmaningar kan jag bekräfta efter nio dagar utan. Nästan så att jag vill ställa mig frågan: Vad ska man egentligen ha ett kylskåp till?
Jag lever på bananer, kokta ägg, te och mineralvatten under dagarna och på kvällen går jag ner och äter middag på någon mysig restaurang vid havet. I kväll blev det en krämig pasta med lax i all enkelhet.
 
 
I lördags morse lyxade jag till det med en av mina absoluta favoritfrukostar som är pocherat ägg på toast med avocado och tomat tillsammans med en smothie på jordgubbar och rödbetor. Livet utan kylskåp är helt ok.
 
 
 
Nu har den nya kylen kommit och den gamla åkt till kylskåpskyrkogården, bye bye tack för allt.
 
 
Om typ en timma kan jag koppla in den nya, man ska nämligen vänta i sex timmar ifrån det att kylskåpet har levererats. Jag är lite tveksam till själva inkopplingen då leverantörerna var väldigt noga med att förklara att kylskåpet kan vara strömförande när man kopplar in det. Tänkte först att vänta tills på lördag då Tomas kommer, men det lutar åt att jag pluggar in kylen om en stund när det är dags. Nog om det.
 
Min fantastiska syster Mona hittade en riktigt smaskig byggskandal som får den hissnande historien om medeltidens värld i Götene att blekna.
I Burj Al Babas, en stad  i Turkiet står 583 Disneyslott och vittrar sönder.
Den Turkiska fastighetskoncernen Sarot Group kom på den genigaliska idén att bygga 780 Disneyhus där rika utlänningar skulle vilja bo i rymliga hus med tinnar och torn under sina semestrar.
Sarot Group hann bygga 583 hus innan pengarna tog slut. Den turkiska valutan hamnade i fritt fall och inflationen steg enormt. Alla turkiska byggbolag som varit involverade och tagit utländska lån såg pengarna försvinna likt en blixt på en klarblå himmel.
Byggprojektet satte sprätt på två miljader kronor utan att en enda hyresgäst flyttade in.
 
 
Tack så mycket för att du tog dig tid att läsa.
Mycket kärlek och goda energier till Er alla.