En räkmacka är aldrig fel

Ett bidrag till bokhyllan med det lilla extra, bara två springturer kvar innan hemresa, argsint grönsak och två små korvar kan bli läckra ben på en semesterbild
Nu är det nedräkning inför hemresan på riktigt. För en stund sedan plingade påminnelsen till i telefonen från flygbolaget och det är ju jättebra för tänk om jag skulle glömma att flyga till Stockholm på lördag. Jag har rensat i våra skåp och hittade bland annat en flaska med lite sötare mousserande vin som stått i ett par år. Det är inget vi kommer att sätta sprätt på så jag ställde in den i bokhylla i vår entré och kände mig nöjd att få lämna ett bidrag. I den här bokhyllan lämnar folk allt möjligt inför att de ska flyga hem. Jag har sett cider, öl, vin, whiskey, gin, chips, kakor, ägg, pasta, choklad och mycket annat. Man kan säga att det är en bokhylla med det lilla extra.
 
 
Jag kan meddela att vinflaskan har hittat en ny lycklig ägare, den var borta 20 minuter senare när jag kom tillbaka från min springtur. Bra känsla.
Nu är det bara två springturer kvar här för den här gången och det känns tungt. Jag kommer sakna att få springa längst havet och jag kommer sakna att få passera och njuta av min absoluta favoritblomma Bougainvillean. Blommornas blomma, blomman med en blomma i blomman som blommar, kan det bli vackrare än så?
 
 
Jag vet inte vad det är med paprikorna, men varje gång jag skär en paprika så träder det fram en gestallt som oftast är en gapande gubbe. 
 
 
Det var flera som hörde av sig efter förra veckans lur på sociala medier där en kille tar ett foto av sig själv i ett flygplan men i själva verket sitter han vid datorn och flygplansfönstret är en vanlig vit hederlig toalettsits, genigaliskt. Den här veckan kan jag bjuda på ytterligare ett härligt lur, två små korvar som kan bli läckra ben på en semesterbild.
 
 
Med det avrundar jag och tackar dig så mycket för att du tog dig tid att läsa. Extra mycket tack till mina nya läsare på Svalbard, jättekul att ni tittat in på min Blogg.
Massor med kärlek och goda energier till er alla.