En räkmacka är aldrig fel

Puss & kram från Teneriffa kontoret, härligt besök med bubbel på terrassen & pappa Willy & Fia firar krigarkonungen
Det är en obeskrivlig lycka att få sitta på mitt Teneriffa kontor där jag som bekant uträttar både små och stora underverk om dagarna. Den här veckan har varit extra rolig och extra speciell, jag har utbildat nio helt fantastiska begravningsrådgivare som branschen nu berikas med . Jag är så glad och stolt att nu få starta upp dem, har jag sagt att jag har ett jätteroligt arbete?
 
 
Medan jag sitter på kontoret och utför underverk är Tomas ute på Atlanten och lär kursdeltagare att segla. Säsongen är i full gång med både kurser och även träningar för mer rutinerade seglare. Alla ni som blir supersugna på att komma hit och segla kan gå in här https://www.sailstar.se/. I december finns det bland annat platser kvar på en kurs att segla stor båt, det kan vara det absolut bästa du någonsin gjort i ditt liv så tveka inte!
 
 
 
Kommer man hit så är man alltid välkommen att hälsa på oss i vårt trevliga hem. För någon vecka sedan fick jag fint besök av min kollega Eva och hennes man, vi satt ute på terrassen och drack bubbel & åt tapas. Det var så trevligt, tack för att ni tog er tid och kom gärna tillbaka snart!
 
 
Förra söndagen var det Gustav Adolfsdagen och det är en stor dag i Göteborg. En jättestor dag faktiskt, nästan som en lokal nationaldag kan man säga som firas med att äta smarriga bakelser med ett porträtt av självaste konungen i choklad.
 
 
Det här är en av mina favoritbakelser från en tidigare Gustav Adolfsdag. Nu hade jag inte möjlighet att fira krigarkonungen med pappa Willy vilket är helt bedrövligt med tanke på hur viktigt det är med bakelser för pappa Willy. Han är bakelsen själv personifierad. Tack och lov ryckte min nära och helt gudomliga väninna Fia ut och räddade den katastrofsituation som var nära att uppstå. Fia du är en riktig hjältinna och det är personer som du som gör den här planeten så mycket bättre att leva på.
 
 
 
Jag saknar ord för att beskriva hur glad pappa blev när Fia kom med bakelse och fick en fin fikastund med alltid så roliga och otippade samtalsämne.
 
Det har inte blivit så mycket firande med bakelser här på Teneriffa men däremot var vi bjudna hem till Tomas kollega Kinga som bjöd på middag i början av veckan. Kinga bor på en katarmaran som ligger nere i hamnen vid seglarcentret. En väldigt trevlig och god middag med härliga människor.
 
 
Med den här bilden på Kingas hem avrundar jag och tackar så mycket för att du tog dig tid att läsa. Mycket kärlek och goda energier till Er alla 💗.