En räkmacka är aldrig fel

Galet god lunch med en galet god vän, middag utöver det vanliga och dubbellycka i tunnelbanan
Bland det roligaste som finns är att åka och besöka vänner, nära & kära. Ännu roligare är det att få besök, speciellt om det är en nära vän som man känt i över 25 år. För ett par veckor sedan kom en nära vän och hälsade på mig. Han heter Thomas och vi lärde känna varandra när våra yngsta söner blev bästisar på dagis och på den vägen är det. Vi har genom åren delat både framgångar och motgångar precis så som man gör med en bästa vän. 

(null)

Vi fick väldigt fina & roliga dagar tillsammans med sol, bad och goda måltider. Fisk och skaldjur i Los Abrigos kan man aldrig få nog av, speciellt inte när man får avnjuta läckerheterna med en så fantastisk person och vän. 

Jag har också hunnit med en sväng till Sverige för att i första hand få träffa pappa Willy. När jag skulle flyga hem visade det sig att jag rest hit i jeans och t-shirt så lyckan var obeskrivlig när jag hittade en nytovad basker på flygplatsen.

(null)

Mina gastronomiska oslagbara upplevelser har fortsatt i oförminskad skala. En kväll blev jag bjuden på middag hos kära vänner. De vill inte förekomma på sociala medier, men jag vill ändå gärna dela med mig av denna förtrollade middag.  Löjromstoast, toast med hemgjort Skagenröra vilket innebär extra mycket med handpillade räkor och som kronan på verket åt vi anklevermousse i små endivesalladsblad. 

(null)

Jag skrev för några veckor sedan om att min yngsta son Alec designat tunnelbanevagnar som blivit stripade med If-reklam och jag skev också att jag bara vill åka i dessa vagnar. Så blev det.

(null)

Dubbel lycka blev det vid ett tillfälle då Tusse åkte i samma vagn. Han pratade med någon inför en konsert i Sollentuna. Vederbörande hade önskemål om att han skulle sjunga en låt som han inte kände till. Då föreslog han en annan som han började sjunga på. En trivsam resa får jag säga. Jag tog en bild på Tusse, men den ligger i min dator och där fungerar inte inloggningen idag, så jag skriver inlägget i mobilen vilket är första gången. Skönt att få riva av det plåstret även om inlägget inte är helt till min belåtenhet då den mobila plattformen fungerar helt annorlunda. 

Igår lämnade jag Arlanda i full snöstorm, det kändes mycket bra. Möttes av sol och 24 grader varmt. I morse fick jag njuta av en vacker soluppgång. 

(null)

Med det avslutar jag det här inlägget. Massor med kärlek & goda energier till er alla och tack för att du tog dig tid att läsa.