En räkmacka är aldrig fel

Muffins med självmordstankar och att sätta på vattenkokaren genom att starta brödrosten kan innebära en oangenäm doft och eventuellt att en giftig gas sprider sig
Kan muffins få självmordstankar, kan de ta illa vid sig och planera ett självmordsattentat som kan få förödande konsekvenser för hushållet som införskaffade dem? En av veckans händelser tyder på det hur osannolikt det än låter. Jag är en konspirationsteoretiker av hög rang och just nu är jag något stort och ovanligt på spåren. Då är det viktigt att se sig själv i ögonen förstå allvaret och gå till botten med det.
 
 
I fredags eftermiddag skulle jag gå in i ett möte och satte på vattenkokaren för att fixa en kopp te. Uppenbarligen satte jag på tekokaren på ett högst ovanligt sätt, genom att sätta på brödrosten. Knappfunktionen fungerar lite på samma sätt, man trycker ner knappen för att starta själva maskinen och i vårt kök står de precis bredvid varandra. Trycka ner en knapp som att trycka ner en knapp - samma, samma. Kanske gjorde hjärnan en tvist eller så tog de ratade muffisarna över och satte sin ödesdigra plan i verk. Några minuter senare gick jag till vattenkokaren för att ordna med mitt te och kände då en stark frätande och giftig doft, typ giftgas. När jag skulle hälla upp tevattnet kände jag att det var kallt och då trillde polletten ner. Jag hade satt på brödrosten istället och ovanpå den stod en plastbrödkorg med muffins som ingen har velat äta upp.
 
 
Jag bestämde mig för att titta närmare på brödkorgen, lyfte av den ifrån brödrosten och brände då mina kungliga fingrar. Milda makaroner tänkte jag, det här skulle ha kunnat sluta hur som helst.
 
 
Något säger mig att det är något annat som ligger bakom.
I brödkorgen ligger en påse med små muffins som ingen vill äta eller förbarma sig över.
De är skitsura och bittra och har förmodligen smidigt sina smutsiga och elaka planer länge. 
Listigt nog försöker de lägga över skulden på mig och få mig höra hur de högre makterna försöker övertala mig om att det är sen fredags eftermiddag, du har jobbat tillräckligt den här veckan. Lägg ner, ta helg innan det händer något betydligt allvarligare. Hm, det kan uppfattas som att jag skyller ifrån mig, men jag vill varna alla för att bortglömda, bittra och oälskade muffins kan ställa till med förtret. Jag kan ha tryckt ner fel knapp, men jag vill inte äventyra vår planet med den här typen av allvarliga incidenter.
 
 
Avslutar veckan med meditation i starka färger, känner varje andetag och rensar ur all giftig gas och eventuella spända relationer till bortglömda muffins i vår platsbrödkorg.
 
Mycket kärlek och goda energier till Er alla och tack för att du tod dig tid att läsa.