En räkmacka är aldrig fel

På väg till mitt hav är jag alltid glad, Alec slår nya designrekord, många mantlar att axla i livets teater & jag och Oskar fick en fin mamma-son dag.
Hej mitt vackra hav säger jag och blir obeskrivligt glad att äntligen få vara här igen. Jag står stilla en stund och spelar mentalt in denna gudomliga känsla. Det är bra att spela in känslor som gör oss glada och får oss att mår bra. Havet är ett riktigt lyckopiller och när det kommer tunga, tråkiga dagar när livet spelar oss sina spratt, då ger jag mig själv tid och kliver in i min lyckliga, glada havskänsla.
Alla borde ha ett hav.
 
 
Min son Alec som snart är utexaminerad grafisk designer har slagit nya designrekord.
Inte nog med att han bland annat designat Stockholms coolaste  tunnelbanevagnar, nu har han även designat sin mormors gravsten. Norra Europas coolaste enligt mig. Från början skulle det bara stå mammas namn och årtal fast när pappa Willy fick se ritningen av stenen sa han att där vill jag också ha mitt namn och mina årtal.
 
 
Jag har många viktiga & ärofyllda roller att axla i denna livets teater. En av dem är rollen som Gammel moster, eller Gammel monster som mitt systerdottersbarn Molly trodde att det heter när hon var liten. Innan jag reste från Västkusten fick jag vara med och fira Louis födelsedag. Det var stort. Han heter Loui som Louis Vuitton. Hans syster Sally heter egentligen Prada, fast det är bara jag, Alec och Oskar som vet.

 
En lördag innan jag åkte tillbaka till Teneriffa fick jag och Oskar en fin mamma-son dag.
Oskar hjälpte mig att installera nya tv-kanaler, vi tog en promenad på Söder och Gamla stan. Åt på en mysig Italiensk restaurang på Östgötagatan och avslutade på en trevlig pub på Söder. Mamma-son dag, då är livet som bäst.
 
 

Med det avslutar jag dagens inlägg. Massor med kärlek och goda energier till er alla & tack för att du tog dig tid att läsa.