En räkmacka är aldrig fel

Ny vecka, ny hårfärg, följ med till ett litet Paris i Göteborg och Luciakonsert med pappa Willy
I måndags gick jag till hårfrisörskan och efter ungefär 15 år har jag nu bytt hårfärg till koppar, det blev supersnyggt om jag får säga det själv. Jag har funderat i flera år men inte kommit till skott, jag har helt enkelt varit för feg. Nu har jag en ny hårfrisörska och hon tände till på alla cylindrar när jag sa att jag funderat på att byta färg. Det är finns många fina färger att välja på och när jag funderat en stund utan att kunna bestämma mig frågade frisörskan om hon skulle välja för mig, jag svarade Ja tack och kände en lättnad att få lägga beslutet i hennes händer. Åh, vad roligt utbrast hon, då vet jag exakt vilken färg jag ska välja och så försvann hon iväg och blandade till färgen.
 
 
Det var väldigt pirrigt att vänta på att få se det färdiga resultatet, men jag är så nöjd med min nya färg. Tomas studsade till när han såg mig första gången efter färgningen, han vet att jag är en mycket försiktig general när det gäller mitt hår. Jag hade berättat att jag tänkt byta hårfärg men Tomas var inte helt övertygad om att jag skulle våga. På jobbet kände kollegorna inte igen mig och i Göteborg snurrade det till sig för pappa Willy i lördags morse då han trodde att jag var min syster.
 
 
 
I torsdags åkte jag ner till Göteborg för att få träffa pappa Willy och samtidigt kombinera det med arbete. Jag har mitt kontor på hotell Pigalle i Göteborg när jag åker ner och arbetar, det är ett litet hotell som för dig direkt till Paris och till förra sekelskiftet. Här flödar kreativiteten och trivsamhetsfaktorn ligger på ca 10.000. I torsdags eftermiddag hade jag möte med mina fantastiska kollgeor Jeanette och Karin.
 
 
I fredags morse checkade jag in till frukosten på Pigalle vid 7.30, jag har ett favoritbord nere i ena hörnet som passar mig utmärkt för att sitta och arbeta. De bjuder på en väldigt trevlig frukostbuffé och hur mätt man än blir så slinker det alltid ner en extra mumsbit från något av kakfaten som pockar på uppmärksamhet.
 
 
Runt lunch behöver personalen duka upp för nya matgäster och då går jag ner och installerar mitt kontor i loungen. Hur trivsamt som helst, här sitter jag och har telefonmöten, svarar på mejl och utför mina dagliga arbetsuppgifter. Det finns te, kaffe och en fransk bakverksbuffé så det går inte någon nöd här inte.
 
 
 
Enligt modemagasinte Vogue har hotel Pigalle en svit som fyller nästan allt en lyxfantast kan önska sig. Minibaren rymmer förutom 50 flaskor champagne även anklever, kaviar, hemgjorda korvar och märkeschoklad. Nu bor jag bra hemma hos pappa Willy men det kan vara bra att känna till vilka trivsamma möjligheter som erbjuds om man ska övernatta i Göteborg.
 
Lucia bjöd på fin överraskning, pappa ville absolut åka till sin krog i Majorna och där fick vi njuta av Luciakonsert under tiden vi njöt av vår fiskplanka.
 
 
Den här veckan har jag fått en väldigt fin utmärkelse då jag blivit utsedd till månadens medarbetare, det är en otrolig kärleksboost från alla kollegor. Det går inte att beskriva känslan av lycka och tacksamhet jag känner när jag läser alla fina ord. Tack, det värmer i hela mitt hjärta!
 
Mycket kärlek och goda energier till Er alla och tack för att du tog dig tid att läsa.
 
 
Karin

🥳Grattis till månadens medarbetare, Marie!!🤗 du är supersnygg i din nya hårfärg!!😍🌺 och Det var underbart att läsa din blogg!! Vilken händelserik vecka!! Man önskar ju sig att ha kontoret själv, på just Pigalle i Göteborg, så mysigt som det är där!💐🌺🤗🌲

Svar: Tusen tack Karin min fina bästkompis ❣️🙏♥️
En räkmacka är aldrig fel

Anna Nilsdotter

Åh Majsan!❤️
Du är ju värd alla ovationer för din person. Du är helt fantastisk!
Vilken spännande hårfärg, den klär dig ju jättebra. Jag får verkligen lust att sitta och arbeta på ditt hotell i Göteborg också. Snart ska jag till Malmö på jobbresa, så då får vi se hur det blir, om jag kan hitta något liknande ställe.
Kramar till dig, Anna ❤️

Svar: Tusen tack 🙏 fina Anna ❣️Jag blir varm i hela hjärtat när du skriver så fint till mig! Hoppas du hittar ett riktigt härligt ställe i Malmö, berätta gärna 🤗 Det är värdefullt, man vet aldrig när man dyker upp där och behöver en tillfällig arbetsplats med det lilla extra ❣️Kramar från Majsan 🌽
En räkmacka är aldrig fel

Eva-Britt

Grattis till din utmärkelse Majsan, den är du så värd ❤
Du blev så super snygg i din nya hårfärg, den klär dig så underbart!
Helt fantastiskt och läsa din blogg som vanligt.

Kramisar till dig!
Eva-Britt

Svar: Tusen tack fina Eva-Britt ♥️ Tack för att du läser min blogg, jag är så glad att du tycker om den!
Många kramar 😘
En räkmacka är aldrig fel

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress