En räkmacka är aldrig fel

Underbara vardag och idag åker vi till Teneriffa för att ta ett litet steg till inför en stor förändring i våra liv.
Underbara vardag, jag älskar dig, det är så bra att alla ni vardagar finns, att ni kommer och går utan att jag behöver göra någonting åt det. Jag lutar mig tillbaka och försöker känna efter vad för spännande nästkommande vardag har att bjuda på. Den här veckan har jag fått känna längtan, Tomas var kvar i Göteborg på konferens och jag åkte hem till Stockholm för att arbeta på begravningsbyrån. Det är en skön känsla att få längta och vilken lycka jag kände när Tomas kom hem mycket, mycket tidigare än vad jag räknat med på torsdagen så vi kunde äta middag tillsammans. Längtan och lycka en helt ovanlig vardag, tack livet!
 
Den här veckan har vardagen bjudit på träningspass på gymmet och jag arbetar med min stora utmaning att inte bara springa utan också arbeta med övningar som stärker min rygg som ofta spökar. Under min vistelse på Santa Teresa lärde både Tess och Malin hur jag kan träna för att stärka upp ryggen, det gör stor skillnad, det är länge sedan jag kännt mig såhär bra med ryggen.
 
 
Kämpa - skriker min inre röst, och jag kämpar på lydigt utan att protestera och då ropar min inre röst tillbaka - Du är SÅ grym, f n vad bra du är! Då blir jag jättglad och ger järnet lite till.
 
Igår åkte vi iväg på titta-på-ny-bil- turné och det är ju så otroligt roligt. Tomas ska köpa ny bil nu när han lämnar Adtollo sista mars, så det är lika bra att börja sondera marknaden. Den här gången har vi ställt in siktet på Mercedes och en modell som heter GLK, det här är en gammal bekant som vi blev förtjusta i för flera årsedan, men då blev det Mitsubishi Outlander. Vi har provkört och vi har blivit nyförälskade i den här Mercedesen, den är snygg och bjuder på komfort som heter duga. 
 
 
Kanske är vår nya bil, vi klurar lite på det.
 
Det här med att packa är ett kapitel för sig. Jag önskar att jag var en person som packar i god tid innan vi ska resa iväg, börja förpacka någon dag innan och vara väl förberedd, tänk var skönt det vore. Jag går in för det inför varje resa, men det händer aldrig. Den här gången har jag visserligen tagit fram resväskan men den har ännu inte börjat packa sig. Nu ska vi åka om någon timma och jag får helt enkelt ta itu med packningen.
 
 
Bra början, yogamatta, träningskläder, en parfym och en spegel, perfekta grejer att ta med sig på den här resan som är ytterligare ett litet steg till en stor förändring i våra liv. Om några timmar reser vi till Teneriffa för att ordna med Spanska personnummer och översättning av samtliga handlingar. Vi kommer också att möta vardagen, tre dagar arbetar vi på kontoret som öppnar 8.00 och stänger 17.00. Vilket previlegium att ha ett arbete som jag kan utföra var som helst i världen. Det är 2019 och vi är på väg mot att få leva våran dröm.
 
Innan jag avslutar vill jag passa på att hylla vardagarna som bjuder på så mycket härligt och samtidigt lyfta fram att hade ni inte funnits så hade inte helgerna varit så förträffliga. Hur mycket jag än älskar er underbara vardagar så är det helgerna som smäller högst. Varje lördag firar jag och Tomas bröllopsdag eftersom vi gifte oss en lördag, vi firar också den tionde i varje månad eftersom det var den tionde maj vi gifte oss. Man kan aldrig fira kärleken tillräckligt mycket. Idag är den den tionde februari och idag kommer vi trodligtvis fira med en tapasbricka och lite bubbel på flyget på väg till Teneriffa, på väg mot något som kommer bli vårt nya liv.
 
 
 
Nu ska jag ta itu med packningen och även vända in och ut på mitt handbagage, den här gången ska inte så mycket som en äppelskrutt få följa med.
 
Glöm nu inte alla fina vänner att hylla vardagen, imorgon kommer det en ny. Over and out.
 
 
 
Karin

lycka till på ert äventyr, början på något nytt. Tapasbricka och vardagshyllning! Yogamatta med så allt ordnar sig!!!

Svar: Tack Karin ❤️ det är skönt att yogamattan är med. På den kan alla värdsliga problem lösas!
En räkmacka är aldrig fel

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress