En räkmacka är aldrig fel

Jag firar bröllopsdag i ett hav av röda rosor och bjuder på en fantastisk hyllning till det kvinnliga könsorganet
 
Jag sluter ögonen och sniffar in i ett hav av röda rosor från min älskade Tomas som är bortrest. 
Det är nu elva år sedan en solig majdag vi lovade inför Gud och en församling av 105 nära och kära, att älska varandra i lust och nöd. Just den dagen är en av de få dagar jag minns exakt vad jag gjorde minut för minut och det är en av de bästa och lyckligaste dagarna i mitt liv. Det finns personer i min bekantskapskrets som inte tycker att det är speciellt viktigt att fira bröllopsdag och det kan jag inte förstå. Jag och Tomas firar bröllopsdag varje lördag eftersom vi gifte oss på en lördag, det är ett sätt att hylla vår kärlek, att ta en stund och njuta av att vi har varandra. Livet går i en hissnande hastighet och det är så lätt att glömma bort kärleken och bara ta varandra för givet. I min värld kan man inte fira kärleken för ofta eller för mycket, däremot tycker jag det är fräckt att rosorna blir dubbelt så dyra på alla hjärtans dag. Då blir det lite av ett kommersiellt jippo, men vad spelar det för roll? För mig är det alla hjärtans dag alla dagar!
 
Nu i veckan lyssnade jag på en podd som två vänner till mig startat upp och ett avsnitt är en helt fantastisk hyllning till det kvinnliga könsorganet, Snippan! Under en timma berättar Eva Funck och Jessica Gunnarsson om allt som är värt att veta om detta fenomenala organ. Jag lärde mig så mycket och känner från hela mitt hjärta att alla borde lyssna på det här avsnittet.
Nej inte borde, jag beodrar alla jag känner att lyssna. Så du som läser, säg till dina barn, dina föräldrar, kusiner och alla släktningar, grannar, personerna som står bakom dig i kön hos din lokala Ica-handlare, arbetskamrater och sprid gärna till alla personer på bussar och i tunnelbanor du stöter på att lyssna på Monkeypoddens avsnitt om Snippan. Visste du till exempel att mödomshinnan inte finns?, det är en myt, den finns inte och har aldrig funnits. Hur kommer det då sig att vissa kvinnor blöder vid första samlaget? Lyssna på podden så får du reda på det och mycket mycket mer.
 
 
Tänk ändå om Mokeypodden funnits när jag var i tonåren. 
Jag vill också säga att alla avsnitten är väldigt bra, Eva och Jessica tar upp spännande sanningar om livet och bjuder generöst ur sina egna livserfarenheter. Jag har precis lyssnat på avsnittet som handlar om ögonblick som förändrade livet och fick reda på att det är Torsten Flincks förtjänst att Eva är så glad. Lyssna, det är en invenstering i dig själv och du kommer inte att ångra dig. Podden ligger på podbean, hittar du den inte så hör av dig till mig så hjälper jag dig.
 
På Island finns det ett museum där man hyllar snoppen, ett penismuseum helt enkelt. Min äldsta systerdotter var precis där och fick lära sig att en elefantsnopp kan bli 1,7 meter, att hela Islands landslag har förgyllda kopior av sina snoppar där samt att man kan förvara en avhuggen penis i en spagettiburk från Ikea. Jag läste också att de har 23 föremål från mystiska djur och väsen från de Isländska sagorna, bland annat från ett troll. Personen som skrev den artikeln misstänkte att en del är förfalskningar.
 
 
I veckan fick vi ett fint besök av Ozzy, han är en American Staffordshire terrier som vi kallar för grisbjörnen. Det beror på att han liknar och beter sig lite som en sådan, han är väldigt gullig. Ozzy sover mest och älskar att ligga i solen & luta sig mot mina anglosaxiska kuddar.
 
 
Mycket kärlek och goda energier till Er alla och tack för att du tog dig tid att läsa!
 Karin

Att hylla alla lördagar som bröllopsdagar, det är en visdom, kära Marie! Och så ska jag lyssna på Eva och Jessica! .... men Islands landslag... hela landslaget? Hur kom dom på den idén? Varför liksom?

Anonym

Karin, det är en bra anledning att gifta sig, då får ni en kärleksdag till att fira! Det framgick inte varför landslaget har förgyllda kopior av sina penisar, tänker att det är en fin hyllning bara. Det kanske är en affärsidé, årets julklapp?
Kram Marie

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress