En räkmacka är aldrig fel

Grattis pappa Willy på fars dag, på Teneriffa växer Sailstar sakta fram och jag är totalt orutinerad på att gå på bio .
Idag är det fars dag, en dag då vi är många som gör något extra för vår pappa och känner lycka och glädje att just min pappa är min pappa. En sådan här dag är det extra tråkigt att vi bor 50 mil ifrån varandra, men jag har skickat en farsdags-present och vi pratat en stund i telefon. Det blir sällan långa samtal med pappa Willy eftersom han är väldigt noga med att telefonen är gjord för korta meddelanden. Jag kan fortfarande höra hur han frustrerat ropade detta varje gång som jag eller min syster satt i ett maratonsamtal med någon kompis och pratade om livets väsentligheter timma efter timma. Det har varit och är ett roligt äventyr att få vara dotter till Willy.
 
 
Den här bilden är från 1973, jag är fem år och vi fikar på något café som jag dessvärre inte kan namnge. Jag älskar att jag har fått en stor flaska läsk, en bakelse och äter en sockerbit för säkerhets skull. Pappa Willy har alltid varit och är väldigt generös.
 
 
Pappa Willy är också morfar, en enormt uppskattad och älskad morfar. Här sitter vi på restaurang The public i Åkersberga Centrum dagen före min 50-års fest förra året och den här kvällen var han verkligen på topp. Pappa Willy med sina barnbarn Alexander och Oskar på var sin sida, det blev en oförglömlig kväll med många sköna historier och skratt. 
 
Nu börjar Sailstar växa fram riktigt ordentligt på Teneriffa, i fredags kom en container med båtar så verksamheten är snart i full gång. Tomas jobbar hårt med att göra i ordning alla jollar och nästa vecka är Sailstar igång. Tomas har redan haft besök av personer som vill ut och segla så snart det är möjligt. Det känns väldigt roligt och spännande!
 
 
På fredag flyger jag ner och får uppleva alla nya jollar live, det är en obeskrivlig känsla. Efter många års planerande är nu den här drömmen i skarpt läge. Allt är möjligt.
 
Livet fick en extra guldkant i lördags då Oskar bjöd mig på bio, så mysigt och trevligt. Tur att Oskar är en rutinerad biobesökare för det är nämligen inte jag, nu för tiden går man inte till damen i biljettluckan på biografen och köper sin biljett. Nej, så går det inte till. Helst ska man boka sina biobiljetter innan de ens hunnit att spela in filmen, om man vill vara på den säkra sidan. 
 
Jag är en lyckligt lottad kvinna som fick förmånen att avrunda den här veckan med min bästkompis Karin, hon är verkligen helt fantastisk. I kväll köpte vi pizzor hos vår lokala pizzabagare Elias och har haft en mysig kväll med spännande samtal om livet. Tack Karin, det är vänner som du som ger livet en guldkant.
 
 
Nästa vecka är en av mina guldkanter att få träffa Tomas och få uppleva Sailstars framsteg på Teneriffa. Mycket kärlek och goda energier till Er alla och tack för att du tog dig tid att läsa.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress