En räkmacka är aldrig fel

Kärlek till alla som inte längre finns hos oss, Operah vilar nu i sin vinterhamn och i mörkret piggar jag upp mig med fina bjällertofflor!
Allhelgona är en fin högtid då vi tänder ljus och skickar kärlek till våra nära och kära som inte längre finns hos oss. För mig är det Allhelgona nästan varje dag. Jag har gjort en fin plats i köksfönstret med foton och varje dag säger jag puss puss för att de ska veta att de alltid har en plats i mitt hjärta och nästan varje dag tänder jag ljus och gör lite extra mysigt på den här platsen. Den personen som jag saknar allra mest är min fina mamma Ingela eller Plinge-lingan som jag ofta kallade henne för. 
 
 
Jag kan inte riktigt acceptera att alla människor inte får leva för alltid, det är svårt att ta in. Jag brukar träffa ett medium ungefär en gång om året och när jag frågar henne om det finns någon hälsning från andra sidan brukar mamma Ingela passa på att framföra en påminnelse om något vi ofta gjorde tillsammans eller bara en liten uppmaning om något hon vill att jag ska ta tag i. En återkommande hälsning jag får är att hon saknar min klacksparks-mentalitet som jag hade när jag var yngre, hon tycker att jag tar livet på alldeles för stort allvar. Jag förstår precis vad hon menar. Så därför skickar jag den här bilden till dig mamma som är från en crazy dag på Teneriffa när jag och Alec var ute på shopping och gav lite extra kärlek till en hylla som just den här dagen hade fått oförtjänat lite uppmärksamhet.
 
 
Idag har Operah fått komma till sin hamn för vintervilan, i år ligger hon på Rindö och det känns tryggt. Nu startar snart Sailstars vintersäsong på Teneriffa, Tomas flyger dit på tisdag för att rigga nya båtar och ta emot nya deltagare, kanske du är en av dem?  https://www.sailstar.se/
 
 
Nu tar livet en helt ny vändning. Tomas kommer att bo på Teneriffa under vintern och jag kommer att pendla så att det fungerar med mitt arbete på begravningsbyrån. Jag behöver inte vänta så länge, den 15 november åker jag ner nästa gång men redan nu njuter jag av min tänkarbänk, ser den vackra vyn, hör Atlantens vågor slå mot klipporna, känner vinden fladdra till i mitt hår. Snart är jag där. Snart är det snart.
 
 
Det går ingen nöd på mig här hemma, det kan jag lova. Jag är i konstant lyckorus i mina nya bjäller-klang tofflor. Känner du lite nedstämdhet och tycker att livet inte är så roligt nu på höstkanten så beror det troligtvis på att du inte har ett par bjäller-klangstofflor. 
 
 
Mycket kärlek och goda energier till Er alla och tack för att du tog dig tid att läsa.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress