En räkmacka är aldrig fel

Att ge energi är också att få energi - en hälsning från kursbubblan, Tomas har äntligen kommit hem, vi återförenas med att fira dubbelbröllopsdag och kärlek kan ta sitt uttryck i form av en speciellt utvald handväska.
Den här veckan är jag extra lycklig och stolt, jag har fått det stora privilegiet att få vara delaktig i att begravningsbranschen begåvats med tio nya rådgivare. Det känns väldigt roligt och väldigt stort. De här deltagarna har läst in en teoretisk del via vår digital utbildningsplattform där de får en grundläggande kurs i begravingskunskap och därefter träffas vi under fyra dagar då vi varvar teori och praktik. Det är ingen lek, alla går in i en helt ny yrkesroll där de alla flesta, tack och lov inte har så stor erfarenhet. Det är en intensiv vecka och det är inte bara kursdeltagarna som är helt slut efter kursveckan, jag är också rätt trött. Då är det viktigt att tänka, att få ge energi är också att få ta energi, de här nya Lavendlorna har gett mig mycket energi under den här veckan och det har varit så roligt och spännande. 
 
 
Tack för vackra blommor, det ger mig mycket energi, det är verkligen roligt och utvecklande att få arbeta på Lavendla. På riktigt.
 
Under tiden jag har berikat vår bransch med tio nya rådgivare har min älskade make Tomas berikat världen med elva grymt proffsiga seglare som nu står redo att ta över de sju haven, eller åtminstone Adriatiska havet till att börja med. 
 
 
Igår kom Tomas äntligen hem efter att ha kört två veckokurser i Kroatien. Vi har förstås längtat och då är det extra häftigt när vi äntligen för ses igen. Längtan är viktig, en krydda som höjer värdet att inte alltid ta varandra för givet. Vi får en stund var och en på sitt håll att längta och reflektera över alla de där små egenheterna och vardagliga rutinerna som ger guldkant på tillvaron om vi bara ger oss tid att få känna efter. Då uppskattar man varandra ännu mera och kärleken känns rakt in i hjärtat.
 
 
Igår firade vi dubbel bröllposdag och för er som inte är invigda i vårt firande kan jag berätta att vi firar bröllpsdag varje lördag eftersom vi gifte oss en lördag och vi firar den tionde i varja månad då vi gifte oss den 10 maj. Årsdagen är något alldeles extra, det återkommer jag till när det blir dags.
Den här lördagen hade vi både vecko och månadsbröllposdag och då kändes det rimligt att fira med löjromstoast och champagne.
 
 
 
Jag är en mycket lyckligt lottad kvinna som är gift med en man som är otrolig på att köpa fina kläder till mig som sitter skräddarsytt på min kropp och han har också förmågan att köpa fina handväskor.
I morse när han stod på flygplatsen i Split så talade den här handväskan till honom och då var det bara att slå till. Jag är gift med mannen som talar med handväskor.
 
Jag hoppas att ni alla hittar goda eneriger som ibland kan dölja sig i de mest oväntade sammanhang. 
Mycket kärlek och energier till Er alla och tack för att du tog dig tid att läsa.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress