En räkmacka är aldrig fel

Sailstar utökar sin båtflotta med en helt ny farkost och nu blommar sko-romatiken!
Det länge sedan som vi köpte in någon ny båt till vår seglarskola Sailstar, men nu har vi en ny familjemedlem på väg in i vår flotta. Det är inte vad som helst utan det är en grymt cool pråm som Tomas håller på att bygga, det är ett mästerverk! Pråmen kommer att ligga i Viggbyholm tillsammans med våra andra segelbåtar och kommer att vara plattformen för våra jollekurser. Nu ser den mest ut som ett stort trädeck, men Tomas kommer att bygga ett litet hus på flotten och även ordna uppläggningsplats för jollarna, det är helt enkelt genigaliskt.
 
 
På fredag ska Tomas att köra över pråmen till Viggan för att bygga färdigt det sista, jag återkommer naturligtvis med bilder från jungfrufärden och invigningsfesten.
 
 
Nu i veckan trillade jag över en fantastisk historia om en kamera som vilat på havsbotten i tio år och som hittades av dykare från projektet "Rena Mälaren". Vanligtvis rensar de sjön på giftiga båtbatterier, men det är inte ovanligt att de hittar både kameror och mobiltelefoner.
Det speciella med just den här kameran är att minneskortet fortfarande fungerade så de valde ut några foton och gjorde en efterlysning på Facebook där de sökte en person som troligtvis bodde på Kungsholmen 2010 och var på klassresa i Venedig och träffade Johnny Depp.
 
 
Efter en timma hörde ägaren av sig och hon bekräftade att hon mycket riktigt varit på skolresa i Venedig tio år tidigare och träffat Johnny Depp som var där och spelade in filmen The Tourist. En månad senare satt hon på Riddarholmen och hade picnic med en vän, när de skulle gå hem skakade hon filten och hörde ett plopp när kameran åkte i vattnet. Ägarinnan är väldigt glad och tacksam att ha fått tillbaka sin kamera, visst är det en underbar historia!
 
Varje vår köper jag ett par nya skor, typ sneakers av något slag och det har blivit som ett sant vårtecken när jag får mina nya skor. I år uppstod det ljuvlig skoromantik en tidig morgon när jag satt vid datorn och PANG dök dom upp på skärmen och talade till mig. -Kom igen Marie, det är du och jag som ska dansa och studsa fram gemom den här våren, sommaren, hösten och resten av livet. Plötsligt stod det klart för mig att det är just de här skorna och jag som ska uppleva massor med roliga och spännande äventyr. 
 
Jag är kvinnan som talar med skor.
 
 
Jag hoppas att ni alla hittar ett par skor som talar till er, naturligtvis behöver det inte vara ett par supercoola vårskor, det kan också vara ett par fräcka byxor, en tjusig hatt eller en snygg väska som talar till dig och då är det viktigt att du lyssnar och bejakar din alldeles unika förmåga.
 
Mycket kärlek och goda energier till Er alla och tack för att du tog dig tid att läsa.
Karin

Kram till dig, kvinnan som talar med skor!🥰alltid kul att läsa för du hittar guldkorn lite överallt ju!🥳

EskPANepDbnB

DNJjHXcB

aWkMfemFQtCn

GaWnAuTyC

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress