En räkmacka är aldrig fel

Lycka med kontor i Skärgården, galet vildsvin, en anonym kärleksförklaring och ett hösttecken väcker tankar
Den här veckan startade extra fint, i måndags öppnade jag upp kontoret ute i Skärgården. Det finns många positiva saker med det, men det allra bästa är att jag kan gå 50 meter ner till havet och ta ett dopp på lunchen. Det är lyx, det är att höja livskvalitén i min värld, lyckos mig!
 
 
En av de tokigaste nyheterna den här veckan enligt mig är det galna vildsvinet som stal en väska innehållandes en dator bland annat. Det här inträffade i en park i Berlin och det var en man som blev bestulen, en nudistman. Han låg och solade, njöt av livet och tänkte förmodligen många vackra tankar när vildsvinshonan helt brutalt susade förbi och stal hans väska. Nudistmannen tvekade inte en sekund utan tog upp jakten och lyckades till slut slita åt sig sin väska. Det var stående ovationer när han till slut hade lyckats återerövra sin dyrgrip.
 
 
Det här med kärlek kan vara knepigt och då tänker jag på när man kommer på att man har känslor för en person men inte riktigt vet hur man ska uttrycka det. Man är rädd för att få nobben, det värsta som kan hända är att känslorna inte är besvarade och då känner många tror jag, att det är lika bra att inte utsätta sig för den besvikelsen. På vår gård bor en person som har en röd och fin vespa, uppenbarligen är det någon som är förtjust i ägaren och flirtar anonymt med att lägga vackra blommor på vespan. Det är gulligt och sorgligt på samma gång. Jag kommer att följa den här kärlekshistorien med spänning och hoppas att det här blir en riktig kärlekssaga.
 
 
Idag har vi kört hem alla båtar från Gistholmen, det känns sorgligt, det känns definitivt. Sommaren börjar gå mot sitt slut och då får vi fylla oss av lycka med allt ljuvligt som hösten bjuder på. Jag fyller år till exempel, bara en sådan sak. Hösten innebär också att snart startar vi upp säsongen på Teneriffa så nu när jag tänker efter är hösten inte så tokig.
 
 
Ett äkta hösttecken, Sailstar transporterar hem jollar från Gistholmen till Viggbyholm. 
 
 
Den här veckan avsluta jag med en bild från min underbara solvarma klippa på Gistholmen där jag tillbringat många timmar, läst oändligt många böcker och lyssnat på massor med Sommarprogram.
Den här bilden bär jag med mig in i hösten och när tillvaron känns lite motig kan jag titta på den och känna känslan av sommar på solvarma klippan. Vilken bild bär du med dig in i hösten?
 
Mycket kärlek och och goda energier till Er alla och tack för att d tog dig tid att läsa.

EBG

Kärlek och energi till dig också Majsan <3

Svar: Tack 🙏 underbara 🥰
En räkmacka är aldrig fel

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress