En räkmacka är aldrig fel

God jul alla underbringar, hur tokiga stölder finns det egentligen och nu lever vi alla i en Muppet show
En av årets höjdpunkter är att få önska alla en God Jul!
Det är underbart att få sätta på sig en fin julhatt och sprida glädje bland nära och kära för att inte tala om hur glad jag blir för alla som tar sin tid och skickar en hälsning till mig. Med eller utan rolig hatt, det spelar ingen roll, huvudsaken är att sprida en kärlekens hälsning. I morgon planerar jag och Tomas att skicka julkort till några av dem i vår omgivning som inte är digitaliserade och som vi vill göra lite extra glada. Då blir det både julhatt och jultröja på, vi går all in.
 
 
Man kan fråga sig hur tokiga saker man kan stjäla egentligen, det finns troligtvis ingen gräns där. En stöld som fascinerar mig lite extra är stölden av Charlie Chaplins kropp. Han dog på juldagen 1977 och begravdes på kyrkogården i Corsier-sur-Vevey i Schweiz. Det sägs att han låg nerbäddad i en kista som vägde 300 kilo vilket gör den här stölden extra utmanade. Den 1 mars 1978 blev hans kropp stulen och skurkarna krävde en lösensumma på 400 000 pund vilket Charlies änka sa blankt nej till. "Charlie skulle ha tyckt der var löjligt" svarade hon och 11 veckor senare återfanns kroppen. Den här gången begravde man ner Charlie Chaplin med ett täcke av betong ovanpå kistan. För säkerhets skull. 
 
 
En annan rolig historia om Charlie Chaplin är att han deltog inkognito i en Charlie Chaplin lookalike-tävling där han placerade sig på tredje plats.
 
Nu ska jag inte bli så mycket längre än så här då jag vet hur mycket ni alla har att stå i så här dagarna före jul. Jag avslutar med veckans roligaste och sannaste bild från Linkedin som speglar den sista tidens digitala möten.
 
Massor med kärlek och goda energier till Er alla & tack för att du tog dig tid att läsa.
 
Karin

Jag älskar både Charlie Chaplin och Mupparna, vilken bra blogg. 😍👌lycka till med all in på jultröja och hatt!

Svar: ❣️😘❣️
En räkmacka är aldrig fel

Karin

Jag älskar både Charlie Chaplin och Mupparna, vilken bra blogg. 😍👌lycka till med all in på jultröja och hatt!

Svar: ❣️😘❣️
En räkmacka är aldrig fel

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress