En räkmacka är aldrig fel

Vacker lördagsmiddag vid Atlanten, mitt älsklingsträd och en bokhylla med förfriskning.
En vecka börjar gå mot sitt slut, igår var det lördag och vi åt en god middag nere vid havet till tonerna av vår lokala trubadur som stämningsfullt spelade allt från Beatles och Simon & Garfunkel till mer skolade verk av Andrés Segovia. Lugnt, stillsamt och vackert.
 
 
Den här veckan har vi arbetat med julstämningen här i lägenheten även om våra mysiga julstjärnor i grått ludd från Ikea i Santa Cruz ger nog så stark julkänsla. Vår granne Harriet som bor i lägenheten under oss har klätt sina palmer med ljusslingor och det inspirerade oss. Vi åkte till China Town och införskaffade julmys för att pimpa våra palmer.
 
 
Det här kanske ser mesigt ut, men när mörkret fallit och den kolsvarta himlen lagt sig över vår terrass lyser vår pimpade palm med både kärlek och magi.
 
En annan magi som jag förtrollas av är ett väldigt vackert träd, en Bougainvillea som jag passerar när jag är ute på mina walk abouts. Nu går det inte att ta springturer eftersom man kvävs i sin ansiktsmask utan nu blir det powerwalks. Jag stannar alltid vid det här vackra trädet som sänder så mycket kärlek och sköna energier.
 
 
I vårt hus har vi en bokhylla där boende lämnar sina böcker för att dela med sig till kommande gäster. Det är en kärleksfull och generös handling som uppskattas av många. Ibland lämnar även hyresgästerna drycker som inte gått åt, jag har sett det mesta i dryckesväg i bokhyllan och idag fanns det cider för den som var sugen på det.
 
 
Förra veckan hyllade jag Samira som hjälpte pappa Willy att köpa en rakapparat och jag fick förfrågningar på det. Varför kunde inte jag eller min syster ordna med det? Ska verkligen en hårfrisörska behöva åka runt och fixa med det? Helt relevant fråga och svaret är enkelt. Jag och min syster är inte betrodda, pappa Willy anlitar bara proffs. Så är det med det.
 
Mycket kärlek och goda energier till Er alla och tack för att du tog dig tid att läsa.
 
 
Karin

”Pimpad palm” 😂😂så kul!

🤔 Nä... om man skulle ta sig iväg och köpa sig sin gran på Bauhaus då,,

Svar: Heja på, blev det någon julgran? 🥰🎄❣️
En räkmacka är aldrig fel

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress