En räkmacka är aldrig fel

En hyllning till min bästkompis, ibland är allt bara vackert och jag är gift med mannen som seglar med delfiner
I fredags kväll åkte vi ut till flygplatsen och hämtade en av mina bästa vänner som kom på besök. Det är så underbart att hon äntligen är här! Karin och jag har känt varandra över 30 år och följt varandra i både med och motgångar. Vi har rest på flera spännande turnéer, löst många värdsliga problem, skrattat så vi har fått ont i magen och vi har gråtit bort sådant som gjort ont i livet - alltid funntis för varandra och det är en stor gåva i livet att få ha en riktig bästkompis!
 
 
Karin är SÅ stark, hon tycker egentligen inte om att flyga, men utan att tveka satte hon sig på planet hit till Teneriffa för att vi ska få ses. Karin är en riktig hjältinna, hon kan plocka bort ormar som korsat våra vägar när vi varit ute på promenader. Det är helt sant, en gång när vi var i skogen när mina barn var små kom en otäck orm och förpestade vår trivsamma tillvaro. Jag bad Karin att hämta bilen men eftersom vi var mitt inne i en slingerskog med massor av träd och inte en sportslig chans för en bil att ta sig fram sa Karin lugnt att jag flyttar bara på ormen. Så blev det, lugnt och fint lyfte hon bort ormen med hjälp av två pinnar. Det är så fett med grymt coolt!
Igår tog vi en walk about som bjöd på en mycket god shoppinglycka, vi gick vidare till Los Abrigos och simmade en stund i Atlanten och så avslutade vi med att äta en riktigt god middag.
 
Det är något speciellt med den här lilla fiskebyn, den bjuder alltid på så många olika vackra intryck. Just den här kvällen satt ett ungt nyförälskat par och myste i solnedgången, de kysstes, hade intensiva samtal, gestikulerade och det gick att höra deras lyckliga skratt. Ibland är allt bara vackert, det är en skön känsla att få landa i det och bära med sig som ett fint smycke i själen. Vackert, okomplicerat, lättillgängligt och helt gratis, det gäller bara att lära sig samla på de här fantastiska ögonblicken.
 
 
När livet bjuder på sol och vackert väder känns det helt naturligt att tillbringa en eftermiddag vid poolen. Det funkar.
 
 
Ni som har läst min blogg vet att Tomas har en speciell kontakt med ödlor, de älskar honom och kommer ofta och hälsar på när vi äter på vår favoritkrog Queen Mary. Då sätter de sig på stenmuren som är intill vårt bord och tigger, helst vill de ha ägg eller majs. I fredags när jag dammsög visade det sig att en liten ödla flyttat in i Tomas dataväska. Jag lyfte bort den för att komma åt eventuella dammtussar under den och då blev lilla ödlan rädd och sprang ut ur väskan. Den har nog bott där ett tag för den var helt genonskinlig och saknade helt pigment.
 
 
Jag är också gift med mannen som seglar med delfiner, han har filmat och fått väldigt fina bilder på massor med delfiner som hoppar och leker runt båten. Du kanske också är en person som vill segla med delfiner, tveka inte det är bara att anmäla sig till en kurs och komma hit.
Här hittar du mer information http://sailstar.org/teneriffa.html
 
Här kan du se hela filmen och få ett smakprov på hur det känns när du kommer hit och seglar med delfinerna https://www.youtube.com/watch?v=EsTUsP9V4-Y
 
 
 
Nu ska vi snart göra söndagskväll här och det innebär att vi går och äter på någon mysig restaurang och firar att vi har fått uppleva den här fina veckan tillsammans.
I morgon kl. 8.00 sitter jag på kontoret igen och startar upp en ny fantastisk vecka.
 
Mycket kärlek och goda energier till Er alla och tack för att du tog dig tid att läsa.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress