En räkmacka är aldrig fel

Träna på att känna och inte tänka så mycket, god shoppinglycka på den lokala lilla marknaden, face-time har gjort premiär i mitt liv och Tomas tar kappseglingen till nya nivåer här på Teneriffa.
Det är viktigt att ta sig själv på allvar och att våga känna in vad jag, min person blir lycklig av och hitta de vägar som leder mig dit. Det låter säkert svårt och komplicerat, men det är det inte. För mig handlar det här om att känna efter, känna i magen vad som är rätt och sedan gå på det. Tänk inte för mycket, när du börjar tänka trasslar du ofta in dig i andras förväntningar. För mig har det fungerat väldigt bra och jag får det ofta bekräftat runt omkring mig av personer som vågar lita på sin magkänsla. Ibland också tvärtom, personer som blivit förkrossade att de inte gick på det som kändes rätt i magen,
 
 
Idag kändes det rätt att gå till den mysiga lilla fiskebyn Los Abrigos som ligger nära oss och ta ett dopp i Atlanten och mysa i solen. Så talade min magkänsla till mig idag. 
 
 
På någon av de här mysiga restaurangerna sitter vi med stor säkerhet under nästa helg och äter lunch med Karin som kommer och hälsar på.
 
En gång i veckan har vi en liten lokal marknad här intill oss där vi bor och i fredags var första gången jag besökte den och jag kan meddela att jag hade en god shoppinglycka.
På marknaden träffade jag Mia som har ett väldigt fint utbud med kläder och jag  gjorde många bra fynd. Mia berättade att hon flyttade hit för 14 år sedan efter att ha landat i samma beslut som jag och Tomas, att det är för kallt att bo i Sverige under vinterhalvåret. 
Mia bor här året om och är jätteglad för det, nästa fredag ska jag hälsa på henne igen.
 
 
Den här veckan har jag också haft premiär på Facetime, så roligt! Det var första gången någon ringde i min mobil med bild, det har hänt en gång tidigare men då sa vederbörande att oj, jag ringde fel, jag ringer upp på ditt vanliga nummmer.
 
 
Det här är dubbel-succé för mig, dels älskar jag att prata i telefon vilket jag också lyft i min blogg, vad har alla gamla hederliga samtal tagit vägen? Inte är det till mig de ringer i alla fall. Men också den stora lyckan att både få höras och ses på samma gång. Visst kör jag jag mycket webb-möten, men det är för jobbet och visst, jag ska erkänna att jag och Tomas Skypar när vi är långt ifrån varandra under en längre tid. Hur som helst nu satt vi här jag och Åsa, live. Jag fick direkt upplevelsen från det fantastiska programmet som heter från A till Ö där Birgitta Andersson spelar huvudrollen, Bert-Åke Varg är en uggla som bor på hennes tak och så ringer hon ibland till sin syster Harritet (som spelas av Inga-Gill) på sin bild telefon. Så roligt, vi bestämde genast att jag är Harriet och att Åsa är Hedvig. 
Tack Åsa, förlåt - jag menar Hedvig - för ett underbart roligt samtal, jag blir alltid lika glad när jag får prata med dig.
 
Idag har Tomas styrt upp en kappsegling här på Marinan som verkligen blev uppskattad, nu har alla fått en inblick i hur man kör ett riktigt race. 
 
 
Här är Tomas som är den viktiga tävlingsledningen, här räknar han ut dagen resultat och självklart är han helt omutbar.
 
 
Det blev massor med applåder för alla båtar som deltagit, den som fick högsta och längsta applåderna var Tomas som genomfört hela kappseglingen.
 
Efteråt bjöd marinan på väldigt god Paella och öl, det var en härlig stämning.
 
Gulligast på marinan just nu är de söta barnen från Polen som seglar Optimistjollar. De är så tappra och alltid glada och artiga, de seglar i alla väder och vindar, det är något extra gulligt med dem.
 
 
Tänk nu inte så mycket, känn efter, vill du meditera eller kanske ta en springtur precis innan du egentligen tänkt dig att gå och sova eller vad det nu kan handla om, gör det. När man får den här känslan är den viktig att följa, det är något som ditt inre kommunicerar till dig så lyssna. Jag har fått lära mig av fantastiska Björn Lindblad att om jag tar mig tiden att göra just det här som känns viktigt för mig just nu så blir allt mycket bättre senare.
 
Mycket kärlek och goda energier till Er alla och tack för att du tog dig tid att läsa.
 
 
 
 
 

Anonym

Tack, vilken bra blogg. ❤️Jag ska gå på magkänsla. Kram
Karin

Svar: Bra där 😘❣️😘!
En räkmacka är aldrig fel

Linda Myron

Du kloka, vackra kvinna!❤️ Tack för att du finns och sprider din klokhet vidare😘❤️

Svar: ❣️Tusen tack 🙏 fina Linda och tack för all kärlek och inspiration som du alltid så generöst delar med dig av 😘
En räkmacka är aldrig fel

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress