En räkmacka är aldrig fel

Att ta med sig det bästa från 2019 är gott nog
 
För ett år sedan stod jag på stranden i Santa Teresa på Costa Rica med Tess efter ett tidigt träningspass. Den här morgonen var speciell, jag tränade för första gången i en topp, slängde av mig mitt linne och sa: låt en kvinna få leva!
Det var en livsresa, en dröm som gick i uppfyllelse, en 50-års present från Tomas även om jag frågade mig själv flera gånger om det verkligen var genomtänkt att åka till andra sidan jorden för att yoga, meditera och dansa. Jag tog den här bilden som en "pepp-bild" att få fånga ett ögonblick med den där fantastiska känslan efter ett träningspass. När jag tvekar eller känner att jag kanske inte har lust att  gå och träna tittar jag på bilden och då susar det fram massor med energi som lyfter mig till att köra ett pass. Den här resan gav mig också fantastiska vänner, vänner för livet.
Det här är ett oerhört starkt minne jag tar med mig från 2019.
 
 
 
 
 
 
Det bästa med 2019 är ju också förstås vår lägenhet på Teneriffa, ett projekt som jag och Tomas arbetat med under många år som nu har gått i uppfyllelse. Efter massor med spännande administration och tålamod blev allt klart!
 
 
 
Den 13 mars skrev vi på alla papper och en dröm har blivit till verklighet.
 
 
 
Här sitter vi och har det mysigt med My och Tommy, våra första gäster på terrasen som vi fick lära känna tack vare min fantastiska kollega och "jobbfruga" Maria Schubert. 
 
En annan stor händelse 2019 är att jag fick grunda Lavendla Academy, en grundutbildning för begravningsrådgivare, ett yrke som hamnat i skymundan och som jag kännt väldigt starkt för att få lyfta och göra mer tillgängligt. Branschen är i ett stort behov av nya begåvade begravningsrådgivare och jag är så glad och tacksam att Lavendla gett mig förtroendet att få starta upp Academy. Nu växer hela Lavendla-teamet och jag ser fram emot allt spännande som väntar under 2020.
 
 
Det bästa från 2019 är naturligtvis också alla fina meddelande jag fått ifrån er som är inne och läser min blogg. Jag har fått en ny titel - Ordekvilibrist, den finaste titel jag någonsin fått, tusen tack Gunilla! Jag har också bland annat fått ett samtal från en läsare som sa att jag måste lova att aldrig aldrig sluta skriva på min blogg - det är veckans höjdpunkt! Tack alla Ni som läser och hör av er, jag blir väldigt glad!
 
Det här var några av mina höjdpunkter under 2019, nästa vecka har jag semester och ser fram emot att få börja uppleva nya äventyr och höjdpunkter. 
 
Mycket kärlek och goda energier till Er alla och tack för att du tog dig tid att läsa.
 
 
Karin

Enormt bra jobbat, Marie!🥰❤️Du är ett levande exempel på att man kan göra det man föresätter sig. Men man kan inte ligga på latsidan då.😍🥰💕vad mycket fint du/ni gjort under 2019!
🍀All lycka och pura vida för 2020🍀! Önskar jag

Svar: Tack fina Karin 🙏 och Pura-vida till dig ❣️!
En räkmacka är aldrig fel

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress