En räkmacka är aldrig fel

Ett blomstrande Gott Nytt År önskar jag er alla underbara och jag är en springerska som gör skillnad
Jag önskar Er alla ett riktigt blomstrande & underbart Gott Nytt År!
 
Det är något speciellt med att få börja ett nytt år, vi gör ett avslut från året innan och nu står ett helt nytt spännande år framför oss som vi kan göra vad vi vill med. Om vi nu bara vet vad vi vill göra med det och hur våra framtidsplaner ser ut. Jag har för vana att skriva ett "visionboard" varje år och det är ett stort ark där jag målar, ritar, antecknar och klistrar upp bilder på det jag vill att mitt kommande år ska innehålla. Det är jätteroligt och jag blir alltid lika förvånad över hur mycket av mina önskningar som jag faktiskt förverkligar. Kanske får de liv på mitt "visionboard" och blir så starka att de förverkligar sig själva fast med lite hjälp av min vilja och önskan? Eller så är det så enkelt att det är lättare att uppfylla sina drömmar om man skriver ner dem, ett naturligt steg för att konkretisera? Vad vet jag, men för mig fungerar det utmärkt.
 
 
I det här blomsterhavet av rosa pelargoner kände jag ett stort behov att få slå mig ner och blomstra en liten stund, en ljuvlig känsla. Hemma har vi de här små vännerna i krukor, men i Savannen i Södra Afrika där de kommer ifrån växer de mer som stora buskar, ungefär såhär som på Teneriffa.
 
Det finns olika sätt att göra skillnad, jag tänker ofta att om alla bidrar med liten handling så resulterar det i många små steg som kan bli ett stort kliv. Själv bidrar jag bland annat genom att plocka skräp när jag är ute på mina springturer och det är säkert många som upplever det märkligt med en kvinna som springer med tomma ölburkar, spriflaskor, energidrycksburkar och annat spännade skräp jag plockar upp på min springtur.
 
 
 
Här på Teneriffa är det alltid nära till närmaste papperskorg eller källsortering så ofta blir jag av med skräpet rätt fort och kan börja plocka upp nytt. Idag tog jag hand om tre ölflaskor, fyra burkar och fyra plastflaskor, jag känner mig nöjd.
 
Jag älskar att springa så nyåret har inte varit något undantag, jag sprang ut det gamla året och sprang in det nya.
 
 
Här kommer jag springandes från höger och Alexander står på vår terass och fotograferar.
 
 
Jag ska erkänna att jag fick krull i tårna när jag såg att han började klättra upp på en stol för att få en bra vinkel. Men vad gör man inte för en bra bild till mammas blogg?
 
Nyår innehåller också alltid ett inslag av pizza, det är ju allmänt känt att nyårsdagen är den dagen då vi äter mest pizza på hela året och därför kan jag inte låta bli att presentera en genigalisk marknadsföringsplats som Forex bank köpt in sig på i år. Artikeln publicerades i Resumés nätupplaga.
 
 
Riktigt så ser inte pizzakartongerna ut här på Teneriffa, jag tror faktiskt att den finaste pizzakartongen jag någonsin sett bar Alec hem häromkvällen, det är ett konstverk.
 
 
Vad är ett nyår utan lite segling? Inte mycket till nyår.
På nyårsafton blåste det rätt ordentligt när Tomas gav sig iväg på en tur.
 
 
Den stora segelbåten är lätt att se, strax till vänster seglar Tomas i sin RS Aero som lite då och då försvann mellan de höga vågorna som havet bjöd på den här dagen.
 
Mycket kärlek och goda energier till Er alla och tack för att du tog dig tid att läsa!
Eva-Britt

God fortsättning på det nya året till Er 💖
Kramisar 🤗

Svar: ❣️😘🙏
En räkmacka är aldrig fel

Karin

Goda energier önskar jag dig inför nya året, Marie!🍀🌹tack för bra tips!🥳 krama familjen!🤗

Svar: ❣️🙏😘
En räkmacka är aldrig fel

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress