En räkmacka är aldrig fel

En smyckesupplevelse utöver det vanliga, födelsedag, vackra blommor och pappa Willys service är uppgraderad
I fredags blev jag extremt sugen på gå och köpa smycken på lunchen och då kändes det väldigt bra att ha ett par presentkort hos en av världens mest begåvade designers, Efva Attling. Jag la ut mitt lilla infall på sociala medier och fick många nyfikna frågor om vad jag valde, jag lovade att avslöja det i dagens blogg. Så vad är det i den tjusiga boxen?
 
 
Det ska jag strax avslöja, men först vill jag berätta om vilken otroligt angenäm upplevelse det är att besöka Efva Attlings butik på Hornsgatan här i Stockholm för det är verkligen en smyckesupplevelse utöver det vanliga. Till saken hör att jag är ingen smyckeskvinna och är inte så bra på det här med smycken, men jag älskar allt som Efva Attling skapar. Jag vet att det är smycken, men för mig är det så mycket mer. Det är små vackra och genomtänkta konstverk som jag inte kan se mig mätt på. Jag vill ha allt som finns i hennes butik så det är inte lätt att välja. Tack gode Gud för den fantastiskt professionella kvinnan som hjälpte mig att välja smycke. Hon ställde några få frågor till mig för att få en uppfattning om vad jag önskade och en liten stund senare kom hon med ett urval som var mitt i prick på det jag tycker om. Hon hjälpte mig välja det smycket som talade högst till mitt hjärta och jag är SÅ nöjd.
 
 
Här är det vackra smycket jag valde och som Efva valt att döpa till "Kärleken övervinner allt" , den gick rakt in i hjärtat på mig. Jag tycker om att läsa hur Efva fått inspiration till sina olika smycken, och här är hennes beskrivning till den här vackra ringen som jag nu är en lycklig ägare av.
 
 
Det är vackra och starka ord som jag bara kan instämma med även om jag är osäker på att jag har upplevt allt ännu, men jag skriver under på det utan att tveka. 
 
Nu har jag tre vackra kärleksringar på min vänstra hand, förlovningsring, vigselring och en ring som symboliserar att kärleken övervinner allt. 
 
 
Idag firade vi Tomas mamma Ami som fyller år, ett härligt födelsedagsfirande helt enligt folkhälsomyndighetens restriktioner. Vi satt ute på verandan och blev nästan överröstade av regndropparna som smattrade, men vad gör det när man äntligen får ses!
 
 
Som alltid bjöd Ami och Stellan på ljuvliga bakverk fyllda med fantastiska smaker och mycket kärlek.
 
 
Marängtårta med hemlagad vaniljkräm, jordgubbssylt, grädde, blåbär och jordgubbar, troligtvis världens godaste tårta, himmelskt god. 
Kronans kaka är också en riktig höjdare, jag njöt av varje tugga!
 
Innan vi skiljdes åt fick vi med oss en vacker bukett med sommaren, blåklockor och vitklockor som växer i Amis prunkande trädgård. Det är inte ofta man åker hem ifrån en födelsedag och får med sig blommor hem, Tack Ami!
 
 
Nu ska ni få en senaste uppdatering från förra veckan då jag berättade om att min fantastiska syster Mona styr upp allt kring vår pappa Willy så att han verkligen får alla resurser som han ska ha för att få ha ett så bra liv som möjligt. I veckan blev det klart att han har fått en ny kontaktperson som heter Magnus, det var han som fanns på plats och pratade pappa Willy till rätta när han vägrade åka med ambulansen för ett par veckor sedan. Kontaktpersonen är den som är närmast pappa Willy och ser till att all service han ska ha varje dag genomförs på ett korrekt sätt. Det är ett stort lyft!
 
Jag ska avrunda nu för att boka biljetter till Göteborg nästa helg, äntligen ska jag få träffa pappa Willy igen!
 
Mycket kärlek och goda energier till Er alla och tack för att du tog dig tid att läsa.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress