En räkmacka är aldrig fel

Låt lyxen flöda, världen är berikad med 15 nya otroligt begåvade begravningsrådgivare och jag har hittat en annorlunda sport
Det är lite lyx vi behöver nu för att piffa upp tillvaron, lyx kan vara många olika saker. Till exempel att få äta ostron tillsammans med underbara vänner......
 
 
...på en restaurang en varm sommarkväll och få njuta av att se solen gå ner i ett spegelblankt vatten. Att få dela tankar, upplevelser, och känslor som livets utmaningar kan innebära är så värdefullt. Det här är första gången sedan pandemin bröt ut som jag träffar vänner på riktigt, i levande livet.
 
 
Nu när vi kan sitta utomhus och hålla avstånd känner jag att vi kan unna oss lyxen att få träffa vänner. Frihet under ansvar.
 
Den här veckan har jag tillsammans med flera kollegor fått den stora äran att berika begravningsbranschen med ytterligare 15 väldigt begåvade rådgivare.
 
 
Vi har streamat alla föreläsningar digitalt, några hade möjlighet att vara med på plats och här är diplomutdelning med spännande övningar som ersätter vår efterlängtade kram.
 
I lördags fyllde min yngsta son Alexander 25 år, det är stort.
 
 
Hur kunde den här lilla knallisen helt plötsligt fylla 25 år?
 
 
Knepigare saker har ju hänt. Förra veckan dök en helt ny sport upp som fångade mitt intresse, Extreme ironing,
 
 
Det är ungefär som det låter, en extremsport där man tar med sig sin strykbräda och sitt strykjärn till så svåråtkomligt plats som möjligt och sedan utför man sin strykning där.
 
Hoppas att du har fått inspiration att prova på något nytt, den som leder den här grenen har tydligen lyckats stryka under ett bungy-jump.
 
Mycket kärlek och goda energier till Er alla och tack för att du tog dig tid att läsa.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress