En räkmacka är aldrig fel

Lyckorus av en annorlunda karaktär, ljuvliga midsommar OBS! Varning för väldigt vackra bilder bilder!
Förra veckan fick jag uppleva ett totalt lyckorus av sällan skådat slag. Jag arbetar just nu med att bygga en heldigitaliserad utbildning för begravningsrådgivare där en del består av att producera speakertexter till de olika teoretiska avsnitten. Det var en superkul eftermiddag som jag önskade att den aldrig skulle ta slut.
 
 
Det blev om möjligt ännu roligare och härligare stämning när min fantastiska jobbfruga Maria Schubert kom på besök och läste in sitt avsnitt.
 
 
Jag kan bara säga att det är få förunnat att få ha så roligt och spännande på sitt arbete som jag och mina kollegor får ha. Kanske du är sugen att komma med i vårt härliga Lavendla team? I så fall tycker jag att du ska söka vår tjänst som ligger ute nu, det är ett drömjobb!
 
 
Det inte bara på arbetet det händer roliga grejer, det händer väldigt mycket underbart i livet mest hela tiden. I torsdags seglade vi iväg med Operah för att fira midsommar och ha några dagars välförtjänt semester.
 
 
Den här midsommaren blev extra speciell för mig på flera sätt och vis. 
Dels var det första seglatsen för säsongen, dels var det första gången på många år som jag fick fira midsommar med mina söner och deras fina flickvänner, som om det inte var nog fick vi uppleva allt  som i en äkta Pripps blå reklam. Mäktigt.
 
 
Stämningen på Operah är skön, vissa stunder går det bra att softa.....
 
 
Andra stunder får man hugga i......
 
 
 
 
 
 
(Oskar, Jessie till vänster. Min fina Tomas och sedan Linnea och Alec till höger). 
 
Här har vi ankrat upp på Ostholmen nära Möja som är lite av ett favoritställe för oss.
 
God mat och att få umgås med de som står oss allra närmast är ovärderligt, men under våra seglatser tar jag mig också tid till andra mycket viktiga sysslor som att göra ingenting.
Jag har skrivit om det här tidigare, men det är alltid bra med en påminnelse.
Att göra ingenting är egentligen att göra väldigt mycket, man investerar oerhörda mängder eneriger i sig själv. Det kan låta svårt och kanske tråkigt, men det är brutalt stärkande för själen.
Glöm inte att ta din stund lite då och då för att göra något väldigt mycket för dig själv, nämligen ingenting.
 
En av seglatsens stora överraskningar blev ett litet stop i Skärgården då vi seglade förbi ön där Linneas föräldrar bor under sommaren. Vi blev varmt mottagna och vi hade en supertrevlig stund på deras brygga med svalt bubbel och väldigt trevligt samtal. Så mysigt och något säger mig att vi kommer att träffas fler gånger.
 
 
Lika vackert som det är när solen skiner, lika vackert är det när den går ner om kvällen. Specielt när havet är spegelblankt och det ända som hörs är lite kluck mot skråvet.
 
 
Jag är ledsen att mitt inlägg dröjt några dagar. Ibland behöver livet att jag är i livet, behöver släppa att inte alltid behöva vara uppkopplad. Bara få vara. Det kommer alltid ett inlägg även om man inte alltid vet exakt när det kommer. Tänk vad skönt att vi inte vet exakt när allt ska ske i livet.
Det blir mer spännande så.
 
Jag hoppas att kunnat bjuda på några spännande tankar och reflektioner.
Mycket kärlek och goda energier till Er alla  och tack för att du tog dig tid att läsa.
 
 
 
 
 
 
Karin

Just det. Väldigt vackra bilder, solnedgång och Pripps Blå-reklam 🥰 ... och tack för det, att påminna om att göra - ingenting!
Kram!

Svar: Kram Karin ❣️Träna på nu 💪🏻 på att göra ingenting!
En räkmacka är aldrig fel

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress