En räkmacka är aldrig fel

Underbara söner, det är lycka att få vara eran mamma och jag bjuder på möte med gulletussar & vilda djur
Det är laddat det här med mors dag, jag har människor i min omgivning som bestämt hävdar att mors dag bara är ett kommersiellt jippo. Jag hävdar bestämt att det är en väldigt viktig dag då alla mammor ska hyllas med pukor och trumpeter, kärlek och omtanke. Livet har berikat mig med två gudomliga söner och just den här dagen betyder det extra mycket att få ses.
 
 
Vi träffades och handlade pizzor hos vår lokala pizzabagare Elias, det är lyxigt att bara få slå sig ner vid bordet och inte behöva tänka på matlagning och disk. Bara umgås och ha det mysigt. 
 
 
Tack raringar för vackra blommor och god champagne, jag är så lycklig att jag är eran mamma. Oskar sa härom dagen att det är klart vi ska ses på mors dag, men det är faktiskt mors dag alla dagar. Sanningen har talat.
 
Det har varit en vecka i karantän för mig eftersom jag har varit lite krasslig med halsont och huvudvärk. Jag har arbetat hemifrån och undvikit att träffa människor, men en och annan promenad har jag tagit som bjudit på spännande upplevelser och möten med vilda djur.
 
 
Nu är inte jag så bra på fåglar, men kan det här vara en häger tro? Jag misstänker att den här pippin helt enkelt är en tjuvfiskare, såg faktiskt att han fick tag på en och annan firre som han glatt smaskade i sig. Det finns väldigt tydliga skyltar om att det råder fiskeförbud, men jag tror att fågeln tänkte, vem bryr sig? Det låg papparazzifotografer runt om och smattrade av massor med bilder vilket pippin inte hade något emot, tvärtom, verkade tycka om att vara i rampljuset.
 
 
Svanbebisarna är för söta, det går nästan inte att titta sig mätt på dem.
 
 
Här är några andra gulltussar jag träffade på under mina promenader, kanske någon form av dopping . Jag har ingen aning, men jag kan bara konstatera att de är bedårande.
 
Sist men inte minst träffade jag på en av våra bävrar, jättefin och fascinerande att de är så bekväma med att röra sig här i Sjöstaden. 
 
 
Det här var allt jag har att bjuda på för den här gången. Jag ber om ursäkt för att mitt inlägg är försenat men vad som helst kan hända i dessa coronatider. Vi är ju faktiskt bara människor. 
Tack alla ni som har hört av er och saknat mitt inlägg, det värmer i hela mitt hjärta.
 
Mycket kärlek och goda energier till Er alla och tack för att du tog dig tid att läsa.
Karin

Du är en sann naturfotograf ju!🥰 Skönt att höra att du är bättre! Kramar!💕

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress