En räkmacka är aldrig fel

Att få drunkna i röda rosor, jag är fjärde bäst i världen av 300 miljoner människor och vem är den mystiska ankmannen?
Idag får jag drunkna i ett fång av vackra röda rosor, det är en kärlekspresent från Tomas på vår bröllopsdag. Idag är det 12 år sedan gifte vi oss i Seglora kyrka och tillsammans med över 100 gäster firade vi med en oförglömlig bröllopsfest.
 
 
Jag har säkert berättat tidigare att vi brukar fira vår bröllopsdag varje lördag eftersom vi gifte oss på en lördag.
 
 
När jag ser den här bilden, eller vilken bild som helst från vårt bröllop kan jag känna det fantastiska lyckoruset jag kände just den här dagen, det bara bubblar i hela kroppen och jag blir alldeles varm.
Jag önskar att man kunde fylla små burkar med lyckorus för att kunna ta sig en liten dos när livet känns tråkigt, eller ge bort till någon som behöver livas upp.
 
I lördags morse uppdagades det något stort och mycket intressant. Jag och Tomas läser spanska via en app som heter Duolingo, vi kör varje dag och belönas och bestraffas beroende på hur bra vi lyckas. Vissa dagar har jag upplevt att jag blivit orättvist bestraffad medans Tomas nöjt brukar berätta att han får bonuspoäng hit och dit. Tomas har köpt en Plus variant, jag kör en gratis version och det kan vara det som gör skillnaden. För några veckor sedan tänkte jag att nu jäklar ska jag ge Duolingon en riktig match och började köra på rätt intensivt. Tomas uppmärksammade att jag började gå om honom i poäng och jag kunde känna att han var oroad över att jag skulle ta ledningen. Det har jag gjort, med råge. I lördags morse berättade Tomas att han hade fått sin vecko-rapport från Duolingo och skrapat ihop 148 poäng, hur många har du fått frågade han och tillade att han observerat att jag kört väldigt mycket den senaste tiden. 3068 svarade jag och då bröt Tomas ihop av skratt och bad mig få se mejlet från Duolingo.
 
 
 
Han skrattade så tårarna rann och hackade fram mellan skrattsalvorna att han är gift med en HELT galen kvinna! Tomas visade mig att jag ligger som nummer fyra på listan över de som har mest poäng på Duolingo, eller som han uttryckte det: Du ligger på fjärde plats på listan med de galnaste människorna i världen. Jag är beredd att förstå hur han menar. Duolingo har 300 miljoner registrerade användare och av alla de användarna ligger jag i topp 4 med mina poäng. Han undrade förstås hur jag hinner Duolinga så mycket, det är inga konstigheter, bara på tunnelbanan från Slussen till Mörby hinner jag med några hundra och sedan blir det lite på kvällen och även på morgonen. Det är coolt att vara fjärden bäst av 300 miljoner, plötsligt känns det som min seger i Globen börjar att blekna.
 
 
I veckan såg jag en efterlysning utöver det vanliga, vem är den mystiske ankmannen? Tydligen så är det någon matskribent som lagt ut bilder på sociala medier på den här mannen och hans lilla anka när de promenerar på Östermalm.
Jag tycker att det är ett bedårande ekipage och väntar på spänning om mer information om den mystiske ankmannen.
 
 
Mycket kärlek och goda energier till Er alla och tack för att du tog dig tid att läsa.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress