En räkmacka är aldrig fel

Världens godaste toast Skagen, förgyll tillvaron och gör något förbipasserande aldrig kommer glömma & säsongspremiär för Sailstar med kappseglingskurs
I lördags slog jag till och bestämde mig för att för första gången i mitt liv servera min alldeles egna toast skagen. Mitt hjärta bankar hårdast för löjromstoast, men den här dagen skrek mitt begär efter räkor och varför då inte göra en toast skagen?
 
 
Prisa Gud för att jag tog det här beslutet, det visade sig att jag är bäst i norra europa på att göra Toast Skagen, vilken överraskning, tänk att jag är grym på det här också. 
 
Det är många i min närhet som känner att livet är tråkigt nu under coronapandemin, jag kan bara instämma. Tråkigt är en underdrift och då är det viktigt att lyfta upp sig själv och skoja till det lite så att livet får mer färg. Nu ska ni få några tips som kan muntra upp en dyster tillvaro. Under några år köpte jag en helt outstandig kalender som varje vecka bjöd på utmaningar man skulle genomföra. Idag när jag städade en "samlingshög" hittade jag kalendern från 2017, jag slog upp en vecka och bestämde mig för att dela med mig av utmaningen till alla er som behöver inspiration till mer färg och skratt i tillvaron. Så ta nu ett djupt andetag och mobilisera dina inre krafter, det är dags att göra något surrealistiskt och världsomvänt, något som skänker andra en upplevelse de kommer att minnas i resten av sina liv. 
 
 
Välj och vraka, har du svårt att välja en favorit går det bra att genomföra alla. Håll till godo.
 
 
Den här helgen har det varit säsongspremiär för Sailstar, Tomas har kört en kappseglingskurs för första gången i Sailstars historia. Inte nog med det, veckan har även bjudit på bokrelease för två nya böcker som Tomas har skrivit.
 
 
En handbok i kappseglingens grunder och en bok för alla våra engelsktalande deltagare "The basics of sailing". Grattis min älskade Tomas!
 
 
För ett år sedan firade jag 17 maj med att åka ut i skärgården med Cindrella som går från Strandvägen. Jag stannade till vid hotell Diplomat som firade Norges nationaldag med vackra flaggor som matchade deras röda markiser så fint. Grattis Norge!
 
 
Nästa vecka är det premiärkurs för den här säsongen med Operah och jag hoppas att kunna ansluta mig efter jobbet på fredag, vilket är lite oklart i skrivande stund. Skärgårdsbåtarna har ingen tidtabell för nästa fredag, de skriver på sin hemsida att man får läsa av tidtabell samma dag man ska ut och åka.
 
 
Nu är det bara att segla vidare in i nästa vecka, hur spännande är inte det? En helt orörd vecka som bara du kan bestämma över och fylla med massor av nya spännande händelser och äventyr.
Kanske ska du också servera din livs första toast Skagen?
 
Mycket kärlek och goda energier till Er alla och tack för att du tog dig tid att läsa.
 
 
Karin

Grattis till toast Skagen!😍outstanding! Liksom den där kalendern!❤️💕

Svar: Jag ska bjuda dig på toast Skagen när vi ses nästa gång ❣️🥰
En räkmacka är aldrig fel

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress