En räkmacka är aldrig fel

Kärlek i brevlådan och en lyxlördag med räkbakelse & bubbel
Låt oss stanna upp en liten stund och fundera på när du senast fick kärlek i brevlådan. Jag tänker då ett brev eller paket som någon omsorgsfullt tagit sig tid att göra i ordning för att skicka till dig. Tänk också efter när du själv tog dig tid och skrev ett långt och kärleksfullt brev eller kanske gick iväg och handlade choklad och trisslotter och skickade till någon som fyllde år eller bara behövde muntras upp.
Själv skickade jag ett brev till min äldsta son nyligen med mycket kärlek för att visa min uppskattning för att han hjälpte mig att lämna bilen på verkstaden och ordnade med besiktningen. Det gjorde mig glad att få överaska honom och han blev superglad för mitt brev med en liten överaskning i. Det är roligast att få bli överaskad och näst roligast är att överaska enligt min mening. I fredags blev jag väldigt glad när jag tömde brevlådan och hittade ett kärleksbrev som var adresserat till mig.
 
 
Tänk att en människa har gjort sig besvär och skickat det här fina brevet med både hjärta och frimärken med självaste Drottning Sylvia på till mig. Jag funderade länge på vem avsändaren kunde vara, men det kom inget till mig, mina transmentala krafter famlade i blindo. Det är inte helt osannolikt att någon vill uppvakta mig i efterskott, men jag kunde inte lista ut vem det kunde vara. Eftersom det var en väldigt spännande situation som gav mig pirr i magen bestämde jag mig för att suga på karamellen och öppna kärleksbrevet nästa dag. Jag låg och tänkte på vem avsändaren kunde vara och vad brevet kunde innehålla när jag skulle sova och drömde sedan att brevet var en present från professor Dumbledore i Harry Potter och innehöll en osynlighetsmantel och en mazarin som låg i en äkta guldform. 
 
 
Så omtänksamt av honom tänkte jag när jag vaknade innan jag förstod att det hela var en dröm, men faktum var att kärleksbrevet låg kvar på köksbordet och nu skulle jag snart få öppna det.
Jag öppnade försiktigt i ena kanten och kunde skymta ett rosa silkespapper med ett mjukt innehåll som jag försiktigt drog ut medans min nyfikenhet spratt runt i kroppen som Pommac. 
 
 
Pure Love från Teamtailor som är plattformen jag arbetar i när jag rekryterar nya begravningsrådgivare till vår utbildning på Lavendla Academy. Ett vackert handskrivet kort med guldstjärnor och massor med kärlek. I det vackra silkespappret låg det en fin tröja, och jag kan nästan inte smälta det här att jag är en av deras bästa användare. Jag älskar att vara bäst. Så är det bara, that´s me.
 
Lördagen blev en lördag i lyx. Jag och min bästkompis Karin gick och yogade tillsammans på morgonen, promenerade hem i det stilla regnet och gjorde ett stopp hos jordgubbsförsäljaren vid Sickla Kaj. Den här dagen fanns det jordgubbar från Uppsala som var stora och fina samt jordgubbar från Belgien som var små och fina. Vi köpte de stora från Uppsala.
 
 
Karin överaskade mig med champagne och fina presenter, vi åt räkbakelser och jordgubbar med glass. Tack Karin för att jag fick uppleva en riktig lyxlördag med dig, det är äkta lyx att få vara din bästkompis.
 
Mycket kärlek och goda eneriger till Er alla och tack för att du tog dig tid att läsa.
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress