En räkmacka är aldrig fel

Lycka att fylla år, ett otroligt vackert ord som lyfter en hel veckodag till en ny nivå och Mahatma Marie bjuder på en livets sanning
Till skillnad från många andra älskar jag att fylla år. Jag känner mig genuint lycklig när jag vaknar och den pirriga känslan bär jag med mig hela dagen. Min dag, just exakt den här dagen jag föddes, det är verkligen speciellt. Inte undra på att jag snurrar runt i totalt lyckorus hela dagen.
 
 
Som om inte detta är lycka nog så just i år fyller jag år på en onsdag, jag älskar onsdagar och vad det beror på vet jag inte, men jag vet hur det började. 
Det var den dagen då jag lärde mig veckodagarna på spanska och när jag kom till onsdag blev jag helt knockad - Miercoles - har ni hört ett så vackert ord? Varje onsdag startar jag dagen och säger Miercoles högt. Det låter som ett mirakel, som om att just den här dagen kommer det att ske massor med gudomliga mirakel. Kanske älskar jag onsdagar för det är då jag har veckomöte med Ann-Catrine på Learnster och de mötena är så kreativa och roliga så jag blir helt vimmelkantig bara jag tänker på det.
 
Hur som helst, hur toppar man den här dagen kan man fråga sig. Jo, jag maxade det hela med ett fantasiskt yogapass i en ny yogaklass som jag anmält mig till. En kärlekspresent till mig själv för att jag är värd det. 
 
 
Under en och en halv timma fick jag njuta under de här rogivande risbollslamporna och fokusera på mig. Mina andetag, känna och uppleva hur hela systemet hänger ihop. Muskler som sällan får min uppmärksamhet jublade och gjorde fyrverkerier varje gång jag gick ur en position och intog en annan. Det är så fascinerande och tanken är hissnande att inget andetag är det andra likt. Så är det.
Har du inte provat, sätt dig eller lägg dig ner i tio minuter och fokusera på dina andetag. Följ med luften hela vägen ner bit för bit och följ med din utandning och ta till dig vad känner och vad du upplever. För det är just du som är ditt andetag och här kan du få svar och inspiration om vem du är, vad du egentligen vill, vart du är och vart vill du vara på väg.
 
 
Ett andetag är ett mirakel, tänk så och underskatta inte min sanning som jag precis delat med mig av. Om du verkligen ger dig dessa 10 minuter lovar jag en upplevelse utöver det vanliga. Jag lovar också att efteråt kommer du känna att dina tankar kommer med lite större mellanrum. Lite mer luft mellan alla tankar  som arbetar i hjärnan.
Vill du göra en ovärderlig investering i dig själv, ta tio minuter och gå in i ditt andetag. Var modig och möt den fantastiska person du verkligen är. Du förtjänar det, mer kärlek till själen. 
 
Yoga behöver alltså inte innebära att man sitter i Lotusställning i 4 timmar och hummar till ljudet av mystisk delfinsång med stortårna i öronen. Yoga är så mycket mer. 
På torsdag ska jag på på sömnmeditationsyoga och då försätter man kroppen i sömnläge  medans hjärnan är vaken. Lär man sig det här så får man uppleva hur tanken, själen lämnar kroppen. En utomkroppslig upplevelse alltså och enligt min mening ren magi. Riktigt flummigt och skrämmande för en del, jag vet, men vi behöver alla även den här typen av kickar så våga utmana dig själv. Du är värd det. Sanningen har talat, Love is my religon, yours sincerely Mahatma Marie.
 
Men hallå flumkvinna tänker nog många nu. Vad hände sedan med födelsedagen och den viktigaste dagen på hela året? Jo, jag kom hem till ett stort fång vackra röda rosor från min älskade Tomas, sval champagne, ett berg av presenter och en underbar middag på vår lokala Tapas-krog tillsammans med Tomas, Anton, Alec och Linnéa.
 
 
Finingar. Jag saknade Oskar och Jessie som inte kunde vara med på grund av feber, jag saknade Evelina som flyttat tillbaka till Amsterdam för studier och jag saknade Freja som hade en alldeles för lång arbetsdag. Men jag fick en helt underbar födelsedag, tack min älskade Tomas som alltid överraskar och gör så fint. Tack Anton, Alec och Linnéa för en förtrollad afton!
 
 
Såhär vackert var det när jag kom till Ingmarsö i fredagskväll med skärgårdsbåten för att mönstra på Operah. Den här bilden får jag bära med mig länge för det här var säsongens sista seglats.
 
 
Liksom bilden jag tog i lördags morse då jag och Tomas gick för att handla bullar hos bagaren på Ingmarsö. Det gäller att ladda sig med sommarbilder och krama ur det sista.
 
 
Tomas håller sista teoripasset ombord på Operah i sittbrunnen, jag sitter i salongen och får syn på Tomas som speglar sig så vackert i glasbordet.
 
Mycket kärlek och energier till Er alla och tack för att du tog dig tid att läsa.
 

Karin

Bara mysigt och goda energier i din blogg, Mahatma Marie.❤️

Svar: 🙏❣️🙏❣️
En räkmacka är aldrig fel

Ann-Catrine

Så härligt du skriver - jag blir alldeles glad av din fina energi ❤️ Och jag gillar också våra onsdagsmöten 🥰

Svar: ❣️🙏🥰
En räkmacka är aldrig fel

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress