En räkmacka är aldrig fel

Välkommen till lucka 11 - Nobelmiddag med Tuttan & Muttan, tokcirkus med ambulanstransport och prisa Gud för positivt besked för pappa Willy
I dagens lucka bjuder jag på några små glimtar ifrån vår kungliga Nobelmiddag hos pappa Willy. 
Vi saknade vår faster Ann-Marie som var förkyld, men stor lycka att min systers son Ludwig kunde vara med och förgylla kvällen som vi startade med löjromstoast och bubbel. För ordningens skull ska jag berätta att min syster Mona och en av hennes absolut bästa väninnor Tina har artistnamnen Tuttan och Muttan. Ni förstår själva att det här är två personer som bara pulserar ut glada skratt, goda enerigier och härliga samtal som man aldrig vill att de ska ta slut.
 
 
 
 
Jag har det stora nöjet att meddela att min syster kommer att ta över världen som ny dj - hon kommer att turnera runt om på alla världens stora arenor som Disco-Muttan. Ibland kommer föreställningen att gästas av Tuttan och Bruttan, (jag och Tina). Nu tror ni säkert att det här är på skoj, men det är på riktigt. Monas son Ludwig är dj och kommer få henne till nivån världsklass. 
 
 
Kvällen slutade inte riktigt som vi önskat, pappa fick mer och mer ont. Hemsjukvården kom på besök fyra gånger under natten och i morse behövde vi skicka honom i ambulans till sjukhuset för röntgen och kolla att inget var trasigt på pappa Willy.
 
 
Vid niotiden i morse började tokcirkusen då min syster försökte beställa en ambulans på 1177 som hemsjukvården hänvisat oss till. Efter 45 minuters väntan fick vi reda på att man inte kan beställa en ambulans via dem om man har hemsjukvård och de kunde inte tala om vart vi skulle ringa. Min syster ringde då till hemsjukvården som inte hade en aning om hur man beställer en transport när det är helg, men de lovade att återkomma. Det tänkte förstås inte min syster sitta och vänta på utan googlade och hittade ett nummer. Hon beskrev noggrant läget att pappa inte kan gå över huvudtaget, att det är trappor i huset och att han måste bäras ner. Transporten kom efter ett tag och in i lägenheten kom en förvånad ung man som konstaterade att han kan inte bära ner pappa Willy själv. Han ringde samordningscentralen som lovade att skicka förstärkning inom en kvart och fyrtiofem minuter senare kom förstärkningen som blev fast i hissen på våning tre. I lägenheten satt pappa och höll på att krevera av smärtor och förstod inte varför de inte kommer någon och hämtar honom. Vi förstod inte heller förrän vi tittade ut och såg hiss-servicebilen. Nu har pappa varit på röntgen och tack och lov är det inget som är skadat i höften, vilken lättnad. Han kom hem vid fyra-tiden och åt gravad lax och drack ett svalt glas vin. 
 
 
Nu vilar han och om en liten stund blir det bubbel och löjromstoast till förrätt och sedan ska vi äta kalvlever anglais. Tack för alla styrkekramar och goda energier som ni skickat till oss, vi behöver alla kramar och all positiv kraft vi kan få. Tack för att du tog dig tid att läsa, hoppas vi ses i nästa lucka.
Anonym

Krya på dig till pappa Willy och önskningar om en friskare och värderingar tid framöver

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress