En räkmacka är aldrig fel

Välkommen till lucka 20 - En hälsning från Britiska jungruöarna
I dagens lucka bjuder jag på ett reseminne från Britiska jungfruöarna där vi tidigare hade en jättefin segelbåt, Nikita. Det är fem år sedan vi var där senast och fick uppleva äventyr i det vackra Karibiska havet.
 
 
 
 
Det är inte bara äventyr att segla där, det är ett härligt äventyr att bara ta sig dit. Vi fick flyga ett litet gulligt flygplan som tog typ 7 passagerare från San Juan till huvudstan Road town.
 
 
Tomas var jätteglad, kanske ler han åt minnet från förra gången vi flög samma sträcka. Då var det ett ännu mindre plan och Tomas fick sitta bredvid piloten och ta rollen som co-pilot. Det var coolt.
 
 
Nikita gick ett tufft öde till mötes, stormen Irma tog henne när hon drog fram med sin våldsamma styrka 2017. Hon hittades till slut och det gick att rädda henne. Precis innan Irma slog till hade vi bestämt oss för att skaffa en ny segelbåt med Kroatien som hemmahamn sådär ligger nu vår fina Agrippa.
 
 
Henne kan du mönstra på om du vill lära dig segla, Tomas kör kurs på henne både vår och höst.
Har du fortfarande någon julklapp kvar att fixa med är detta ett utomordentligt bra tips, gå in på https://www.sailstar.se/. Eller kanske ge dig själv en veckas segling i Kroatien i julklapp? Med det här heta julklappstipset tackar jag för att du tog dig tid att läsa och hoppas att vi ses i morgondagens lucka.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress