En räkmacka är aldrig fel

Välkommen till lucka 22 - Diskogran på plats, ett givmilt kylskåp och våga leva!
Idagens lucka kan jag stolt presentera vår vackra gran från China Town. Troligtvis inte producerad på ett hållbart och miljövänligt sätt så någon stjärna på miljöhimlen får vi inte för just det här inköpet. Däremot kommer den att hålla för evigt och kunna gå i arv i generationer efter generationer. 
 
 
Det är svårt att se på den här bilden, men allt på granen blinkar och byter färger konstant utom de gröna plastbarren så jag kan meddela att den traditionella diskokulan bleknar i jämförelse med vår, ja - vi kanske ska kalla den för diskogran.
 
I Israel står det sådana här kylskåp lite varstans där handlare lägger mat som till exempel har kort datum. Sedan kan hemlösa, uteliggare och andra behövande gå och hämta mat. Det tycker jag är jättefint.
 
 
Nu så här inför slutet på det nya året är det dags att ta sig en stund och fundera på det här med livet och hur man lever. Se sig själv i ögonen och fråga: Lever jag det livet jag vill göra? Är det något jag kan förändra så att det blir lite bättre och lite roligare att leva? En av mina husgudar, kloka Thomas di Leva uttrycker det så bra i sitt inlägg nedan från Instagram. Med detta tänkvärda budskap tackar jag dig för att du tog dig tid att läsa och hoppas att vi ses i morgondagens lucka.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress