En räkmacka är aldrig fel

Välkommen till lucka 24 - God Jul, världens dyraste julklapp får antagligen en astronaut och mina transmentala krafter fungerar om någon nu tvivlat på det
 
God jul alla underbara vänner, vi skickar de allra varmaste och bästa hälsningar till er härifrån vårt soliga Teneriffa. Vi har lyxat med sovmorgon och springturen är avklarad.
 
 
För en stund sedan njöt vi av en något sen sill-lunch och nu laddar vi för kvällens firande. Vi har lagt det klassiska julfirandet åt sidan för att ikväll ha julfest tillsammans med Kinga som Tomas kör seglarskolan med och ett gäng som bor på några av båtarna nere i Marinan, det ska bli jättetrevligt. Det blir knytis, Tomas har lagat en vegetarisk Jansson med ädelost och cornichons, vi ska steka upp köttbullar och värma vitlöksbröd och till desserten bidrar vi med en fruktsallad och glass.
 
 
För er som undrar kan jag berätta att pappa Willy har fått ett försklassigt julfirande på Guldheden med min syster och hennes Tomas. Det blev grönkålssoppa till förrätt och därefter skinksmörgås, självklart drack han en starköl och en snaps till. Det är ju julafton. Till Kalle Anka dukade min syster upp ett fat med julgottisar som han nästan lyckades tömma innan hon hunnit få in kaffet. Hon frågade om hon skulle fylla på det nu eller vänta tills hon och Tomas skulle åka hem. Pappa var väldigt tydlig med att vi fyller på det nu. Jag fick den stora lyckan att vara med på ett hörn via Facetime och det är jag så glad och tacksam för. 
 
 
För er som har varit tveksamma angående mina transmentala krafter kan jag bekräfta att de fungerar alldeles utmärkt. För några dagar sedan aktiverade jag dem och önskade mig i julklkapp att pappas smärta skulle försvinna. I förrgår berättade han att nu kände han sig mycket bättre och har inte alls lika ont. Så är det, tankens kraft kan förflytta berg.
 
Idag kan det vara en astronaut som får julens dyraste julklapp, eller en av dem. Hade jag varit astronaut hade jag garanterat önskat mig en skruvdragare för rymdpromenader, det tror jag att alla astronauter önskar sig. Den är jättedyr och kostar inte mindre än 15 miljoner, det är en dyr julklapp men otroligt användbar om man ska ut på rymdpromenader och behöver greja med massa grejer.
 
(null)

Med dessa ord tackar jag allra ödmjukast till alla er som tagit er tid och läst mina luckor. Tack för all feed back och uppmuntrande ord. Kalendern har haft många internatioenlla besökare från bland annat Usa, Kina, Irland, Spanien, Belgien, Holland, Norge, Bosnien Hertzigovina, Italien, Thailand, Tyskland och Canada. Tusen tack och jag önskar er alla en fortsatt fin jul!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress