En räkmacka är aldrig fel

Välkommen till Lucka 5 - Full fart med julpyntet här på Avenida del Atlantico
Glad andra advent önskar jag er alla underbara människor! För er som undrar är julpyntet inget undantag bara för att solen skiner och palmerna svajar. Oh nej, det är snarare tvärtom, man pyntar extra mycket för att kompensera det här med saknaden av snön och decembermörkret.
 
 
Idag när jag kom ner i entréen här i vårt hus hade julpyntningen tagit rejäl fart med både granar, tomtar och blinklampor i massor, jättefint.
 
 
 
Entréen är ganska stor och kräver mycket bling bling och tingel tangel för att skapa den här riktigt genuina julkänslan, det här är en bra början. Det kommer mera, jag lovar. Ett antal stora isbjörnar brukar också vara på plats och minns jag rätt även ett par stora tomtar. Jag väntar med spänning på slutresultatet och i väntan på det klurar jag och Tomas om vi ska ta en tur till Chinatown och köpa en egen äkta platsgran med extra allt. Inte omöjligt, vi är väldigt sugna.
 
Några som defenitivt inte kommer köra platsjulgran i år är Oskar och Jessie som har imponerat stort på mig. Igår högg de sin första egna gran, så coolt. Jag var helt övertygad om att de gått till någon närliggande marknad och köpt en, men nix pix, de har gjort jobbet helt själva. Grattis, så häftigt och ni ska vara SÅ stolta! Tack för mig och tack för att du tog dig tid att läsa. Hoppas vi ses i morgon i nästa lucka.
 
 
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress