En räkmacka är aldrig fel

Gott Nytt År!
Gott Nytt År alla fantastiska vänner och sköningar, hoppas ni har fått en fin början på 2021!
Jag och Tomas stod här på terrassen och omfamnade det nya året med gränslöst mycket glädje och kärlek medans himlen glittrade och smattrade i regnbågens alla färger.
 
 
2020 har trots allt varit ett bra år för mig även om coronan satt sina mörka spår i tillvaron. Jag känner en enorm tacksamhet över att jag och mina nära och kära fått vara friska. Våra barn har gjort stora positiva kliv framåt i livet, lyckan och tacksamheten för det är obeskrivlig. Själv har jag fått slutföra mitt mästerverk, en heldigitaliserad utbildning för begravningsrådgivare vilket har varit en enormt spännande och rolig erfarenhet. Jag har tillsammans med några av mina kollegor utbildat 40 nya begravningsrådgivare och det känns stort. Pandemin som inneburit så mycket mörker och elände har faktiskt inneburit lite ljus för mig också i form av att det varit möjligt för mig att arbeta på distans och kunnat vara mer på Teneriffa. Jag känner en stor tacksamhet för det.
 
 
På nyårsafton gick vi en promenad och passerade hus med den vackra Bougainvillean som blommar så det knakar. Jag har skrivit tidigare om den här vackringen, jag kan bara inte få nog av den här blomman som har en liten blomma som blommar i själva blomman. Kan det bli vackrare än så? 
 
Jag har tidigare haft för vana att inför ett nytt år sätta mig ner och göra ett visionboard där jag ritar med färglada pennor och klipper och klistrar med vackra bilder om hur jag vill att att kommande år ska bli. Det har varit jättekul och mycket av det jag målat upp på mitt visionboard har jag förverkligat och fått uppleva. Men i år har jag inte gjort någon visionboard av den enkla anledningen att jag lever och är precis i det jag vill vara. Visst finns det några små förbättringar att justera, men för mig innebär det här året att känna tacksamhet för det livet jag lever och har, att vårda det ömt och vara rädd om det. 
 
Varje dag äter jag och Tomas en av våra måltider ute på något mysigt ställe nära havet. Vi njuter av varandra och vi njuter av maten som vi ofta sitter och äter ganska länge. Vi pratar om stort och smått, högt och lågt, ibland sitter vi tysta och drunknar i varandras blickar. Det viktiga är att få vara tillsammans.
 
 
Ibland äter vi på vårt Creperi som serverar bland annat gudomliga sallader och creps. Restaurangen bredvid har trubdur vissa dagar och då är det extra trevligt och sitta kavar en stund och lyssna på skön musik.
 
 
En kvarts promenad ligger Hattie`s tea room som också är väldigt gott och trivsamt.
 
 
Vi fixar också mat hemma, ofta en sallad till kvällsmat.
 
 
De här timmarna varje dag är livskärlek och är en investering i att få umgås och vara med varandra.
Jag ser det här som en nyårsgåva att värdesätta våra trivsamma stunder, jag tar med mig det här in i 2021 och hoppas att fler kan inspireras av det här. Stunden kring måltiden är kärlek och den är speciell. Tänk gärna på det.
 
Nu i coronatider har det inte varit möjligt för mig att springa eftersom det känns att jag håller på att kvävas i mitt munskydd när jag gör det. Att springa utan är inget alternativ även om jag ser andra göra det, för mig är det uteslutet. Istället blir det Powerwalks och jag har inrättat en liten yogahörna nedanför mitt skrivbord  där jag sitter och arbetar på dagarna.
 
Det är naturligtvis inte samma som att få vara i en yogastudio, men jag får yoga vilket är viktigt för mig. Fördelen är att jag inte behöver åka någonstans och sparar lite extra tid som jag kan använda till att köra ett extra yogapass, läsa en stund eller ringa någon som jag saknar.
 
Avslutningsvis vill jag tacka alla Er fantastiska människor som läser min blogg och tack alla ni som på olika sätt skriver fina saker till mig och uppskattar det jag delar med mig utav. 
Det kan vara ett sms som till exempel: Lova att du aldrig slutar skriva din blogg, det är veckans höjdpunkt. Några skriver fina saker på bloggsidan och jag har fått mejl från personer som berättat om positiva saker de gjort i sitt liv som inspirerats av min blogg. Det är så roligt, tusen tack!
 
2020 skrev jag 54 inlägg och jag har för avsikt att under 2021 skriva 54 till.
Jag önskar & hoppas av hela mitt hjärta att du vill fortsätta läsa min blogg.
 
Massor med kärlek och goda energier till Er alla och tack för att du tog dig tid att läsa
 
 
 


Karin

Tack för alla 54 inläggen, Marie! Då ser jag framemot 54 till! Du är verkligen en ljuspunkt i tillvaron, nån som alltid är glad och ser små ljusa saker även om det kan tyckas mörkt i omgivningen.❤️

Svar: Tack fina Karin ❣️🙏❣️och 2022 kommer med största säkerhet 54 inlägg till ♥️ 🥰
En räkmacka är aldrig fel

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress