En räkmacka är aldrig fel

Stor tacksamhet till den okända personen som bjöd oss på en trerätters middag, rondellsnoppar och intressanta spekulationer om nästa Ica-Stig!
Någon med högre makter kände en dag nu i veckan att nu ska vi bjuda Marie och Tomas på en middag, dags att strössla lite sedlar att glädja dem med. På väg ner till strandpromenaden där vi brukar äta blingade det till och plötsligt låg det en 20 eurosedel vid mina fötter. Det var tomt på folk så långt ögat kunde nå så det var inte svårt att tolka vad universum ville kommunicera med oss, Tomas sa jag, vi har blivit bjudna på middag. 
 
 
Nu undrar många vad man får för middag för 20 euro och då kan jag berätta att på en av våra stamställen får man en trerätters middag med ett glas vin för 9 euro. Det smakar alltid väldigt gott där, jag brukar starta med en sallad och Tomas med någon soppa.
 
 
Till huvudrätt finns det mesta att välja på från grillad biff till olika kycklingrätter, fisk, pasta och pizza. Avslutningsvis får man välja på tre kulor med glass eller en äppelkaka med vaniljglass. Helt perfekt.
 
 
Har man tur är vår lokala trubadur på plats och förgyller tillvaron med skön gitarrmusik.
Stort tack för den här underbara måltiden vem du nu än är, det är just sådana här överraskningar som sätter extra guldkant på tillvaron.
 
På tal om guldkant på tillvaron så har det börjat sprida sig med snö-rondellpenisar lite här och var. 
I en rondell vid riksväg 40 strax utanför Borås har någon byggt en tre meter hög snöpenis. Den väcker munterhet men också en oro för att den kan utgöra en trafikfara.
 
 
En person som intervjuades i Borås tidning berättar att det är lite av en tradition här, det är femte året den står här. En annan snöpenishistoria utspelade sig i Göteborg 2016 då någon ritade en gigantisk penis på Vallgraven vid Grönsakstorget.
 
 
På allmänhetens begäran tog kommunen bort den vilket visade sig inte vara helt enkelt. Kommunen misslyckades och fick anlita en saneringsfirma som suddade ut den. Men kanske skulle de låtit bli att ta bort den, kommunens agerande ansåg många vara ett svek mot den fria konsten och facebook-gruppen "Återställ kuken" fick ett par tusen medlemmar under kort tid. 
 
Det spekuleras hej vilt om vem som blir nästa Ica-Stig och den roligaste spekulationen hörde jag idag. Det var en kvinna som inte kunde stilla sin nyfikenhet och googlade som man gör då man vill få reda på något. Hon kom in på en hemsida där nya Ica-Stig presenteras och det var ingen mindre än Thorsten Flink. Där berättar man att Thorsten kommer att göra en mörkare version av Ica-reklamen där Ica-Stig bland annat kommer att kämpa med drogproblem och inre demoner. Det kvinnan missat var att hon kommit in på en hemsida som ägnar sig åt att faktagranska fejknyheter.
 
Det var allt jag hade att bjuda på för idag, massor med kärlek och goda energier till Er alla och tack för att du tog dig tid att läsa.
 
 
 
Karin

😂😂😂ha ha ha! Men vad roligt! Du är för kul, Marie! Vilken bra research du gör! Ja, jag erkänner jag trillar dit och skrattar högt, sex säljer. Men ”återställ kuken” man behöver läsa sånt i bland. ... och så hittade du pengar. Höjdarvecka!!🌹🙏🎉👍😊
Kram och goda energier!!

Svar: ♥️😘♥️
En räkmacka är aldrig fel

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress