En räkmacka är aldrig fel

Varmt välkomnande, lyckan är kort, min bästkompis är en hjältinna och en blick kan säga mer än tusen ord
Det kändes sådär när jag landade i ett svinkallt Stockholm i söndags natt. Men när jag kom hem till lägenheten blev jag alldeles varm inombords. Oskar och Jessie sov i lägenheten och hade bäddat & gjort det så fint och välkomnande till mig. På morgonen gick Oskar och köpte croissanter som han fyllde med avocado, ost, pärltomat, flingsalt och svartpeppar, gudomligt gott! Vi fikade länge och det kändes så lyxigt att få sällskap såhär första morgonen hemma.
Vid min säng stod en present från Alec och Linnéa. En superfin lila dödskallelykta från Costa Boda.
Jag älskar den här lyktan och har ofta gett bort den till andra, men har aldrig köpt någon till min själv.
Så vi satt i köket i skenet av dödskallelyktan och njöt av croissanterna. Vilket varmt och kärleksfullt mottagande jag fick!
 
 
Det var så roligt att vara tillbaka på kontoret och träffa alla underbara kollegor. Men lyckan blev kort. I tisdags fick jag hög feber och en fruktansvärd huvudvärk. Min värld rasade, jag som flugit hem för att få vara på konferens med mina sköna kollegor. Istället låg jag hemma i fosterställning med feberfrossa och kände mig lurad & väldigt ensam. 
 
Igår kom min Bästkompis och hjältinna Karin och flyttcirkusen tog fart. Vi har kört packning/rensning hardcore i 24 timmar. Det gick i en rasande fart och när vi blev torsk på flyttkartonger ställde Karins man "Dan bäst i stan" upp och levererade 30 nya flyttkartonger, en räddare i nöden. Idag har famlijen anslutit och det känns som att vi kommit en bit på väg.
 
Det här är en fantastisk bild på min yngsta son Alec och jag kan bara konstatera att en blick kan säga mer än tusen ord.
Tack för att du tog dig tid att läsa, massor med kärlek och goda energier till er alla!
 
 
Karin

🥰min Bästkompis DU är min idol när du flyttar! Du är stark som en tigrinna när du bär kartonger och staplar. TippTapp:ar och rensar ut alla saker och minnen. Du sträcker ryggen i ett knyck när du halkar på en osynlig plastficka som ligger på golvet. Fortsätter. Konstaterar kallt att sakerna i källaren förökar sig bara man öppnat källarförrådet. Packar. Beslut. Du är grym!🍀💞

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress