En räkmacka är aldrig fel

Allt blir inte alltid som man tänkt sig, ett av mina hetaste besök på en uppkäftig restaurang & när snön gör som den vill och formar sig till en fluffig maräng
För två veckor sedan kom vi tillbaka till Stockholm för att få åka skidor i Åre, styra upp försäljning av lägenheten och ta vårt tredje vaccin.
Dagen efter vi kom hem tog vi våra sprutor och tolv timmar senare gick jag ner för räkning med feber, huvudvärk och ont i hela kroppen.
Så olämpligt när vi några dagar senare skulle iväg till Åre. Jag tog två Covid-tester som båda visade negativt så vi kom iväg även om jag mest sov och arbetade under vår vistelse. Allt blir inte alltid som man har tänkt sig, men det är ljuvligt att få vara i Åre även om man inte får njuta av skidåkning på dagarna.
 
 
Tack och lov piggade jag på mig så det blev några åk och jag fick njuta av en kall öl i skidbacken med Tomas och Anton.
 
 
I Åre finns det en rolig och uppkäftig restaurang som heter Brooken och vi har som tradition att göra ett besök där varje gång vi är i Åre.
 
 
Jag älskar att de uppmanar sina gäster att ta av sig sina skidglasögon eftersom man inte ser klok ut i dem, både roligt och uppkäftigt enligt min mening.
 
 
 
Till förrätt åt vi vilda vingar som var täckta med habanerosås med en hetta på 225 000 scoville. Det var bra fjong på dem, men jag hade nog förväntat mig att de skulle vara ännu starkare.
 
 
 
Visst är det vackert när snön gör som den vill och formar sig till en fluffig maräng.
 
 
Idag har jag tagit tåget till Göteborg för att hälsa på pappa Willy och Tomas har flugit tillbaka till Teneriffa för att köra seglarskola. Med de orden avslutar jag dagens inlägg och tackar dig så mycket för att du tog dig tid att läsa.


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress