En räkmacka är aldrig fel

Funderingar vid Buddhan nu när livet tar en helt ny vändning och ett genigaliskt lur på sociala medier
På lördag flyger jag tillbaka till Stockholm och där väntar ett nytt spännande liv.
Lägenheten i stan är såld och ska packas ihop så snart är jag Skärgårdsstadsbo & jag och Tomas blir sambos på heltid, underbart!
En stund hos Buddhan är värdefull så tankarna får sortera sig inför allt syssel vi behöver planera inför flytten.
 
 
Tänker också på att jag ska ställa om mig från att vara storstadsbo till att vara Skärgårdsstadsbo.
Jag älskar Stockholm och jag tycker om att vara i staden och sniffa på avgaserna. Jag älskar också att vara i Skärgårdsstad och att få bo alldeles nära havet och veta att jag har en solvarm klippa 15 minuters prommenad bort. Jag älskar närheten i stan och att ha 30 minuter till arbetet istället för 1 timma och 30 minuter som jag har från Skärgårdsstad. Å andra sidan får jag möjlighet att läsa eller lyssna på någon intressant podd medans jag tuffar fram på Roslagsbanan. Men jag har inte bestämt mig för om jag tycker det är positivt att ha 3 timmars restid per dag istället för 1 timma. Troligtvis kommer jag bestämma mig för att det är jättebra med lite längre restid.
Det är förstås en stor lättnad och jag känner en slags frihetskänsla med att ha en bostad mindre att ta hand om. Ska sanningen fram så har vi inte bott i lägenheten speciellt mycket det senaste året. Den har mest stått tom och det är ingen bra idé att spara på en lägenhet bara för att man helt enkelt tycker mycket om den. Ett boende kostar både tid, engergi och pengar som man kan investera på betydligt klokare och roligare sätt. 
 
I morgon seglar Tomas iväg med ett nytt härligt gäng och jag jobbar som vanligt här på kontoret och avrundar min vistelse här på Teneriffa för den här gången. Förhoppningsvis är jag snart tillbaka.
 
Innan jag avslutar vill jag dela med mig av ett genigaliskt lur som sprids nu på sociala medier och som jag gladeligen skulle gå på.
 
Tack för att du tog dig tid att läsa.
Massor med kärlek och goda energier till Er alla!
 
 
 
 
 
 
Karin

Välkommen till Sverige Marie! Jag måste leta reda på toa-sits men du kan ta en riktig flygplansplats-sits bild! 🥳💞

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress