En räkmacka är aldrig fel

Krock med kökslucka kan ge hack i pannan, San Salvador beach nedanför vår fastighet ska bli Teneriffas finaste sandstrand och ett tidningsomslag som kanske inte lämpar sig för känsliga läsare
I morse när jag stod och ordnade till en äggröra lyckades jag krocka med en kökslucka och fick ett hack i pannan. Det var ingen rolig start på den här dagen men jag kände att nu kan allting bara bli bättre. Egentligen är det märkligt att jag och Tomas inte har fått fler hack och bulor i våra huvuden med tanke på våra vilda vanisinnesjakter på kackelackorna. Vi kastar oss in i skåp och under skåp, bakom kyl & frys, över golv och på köksluckor med livet som insats. Det är ett riskfyllt och smutsigt krig som vi vägrar att förlora. Just nu överväger vi att ta med oss en ödla från strandpromenaden som kan hjälpa oss jaga fatt och kalasa på lite kackerlacker. 
 
 
Nedanför vår fastighet pågår ett stort arbete med att skapa San Salvador beach som ska bli en av Teneriffas finaste sandstränder. Arbetet påbörjades nu i januari och kommer vara klart till april 2024.
 
 
Det här är en promenad de håller på att anordna som går från marinan där Tomas arbetar på seglarcentret och ska gå bort till vårt hus, (det gula) plus en bit till. 
 
 
Just nu fokuseras arbetet på att sänka stranden genom att krossa de befintliga stenarna för att skapa en sandstrand & prislappen för det här kalaset landar på 2,6 miljoner Euro.
 
Nu till någon helt annat, i veckan hittade jag en bild som varit omslag till NL Playboy och som jag fastnade för. Vissa av er kanske tänker att jag är helt pervers och inte är riktigt klok som kan lägga upp en sådan här bild, men den talar till mig och jag ser den som ett konstverk.
 
 
Avslutningsvis kan jag bekräfta att den här dagen fortsatte betydligt bättre än vad den började och om en liten stund ska jag träffa Tomas på en restaurang nere vid strandpromenaden och äta en god middag och njuta till ljudet av vågorna som slår mot stranden.
 
Tack för att du tog dig tid att läsa, massor med kärlek och goda energier till Er alla!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress