En räkmacka är aldrig fel

Elfenbensbröllop, kappsegling Lidingö runt gav bra placering, Norska bananer visade sig vara vargar ifrån Månen & Meckar-Majsan är i farten
I tisdags hade vi bröllopsdag, vår fjortonde eller Elfenbenbröllop som det heter enligt bröllopskalanedern. Det är svårt att ta in att det har gått 14 år, men en sak som jag tagit in och som sitter som en skinande sol i mig är att det är en av de häftigaste dagarna i hela mitt liv. När jag tänker efter är alla dagar med dig Tomas häftiga.
 
 
I lördags körde vi kappsegling, Lidingö runt närmare bestämt. Vi missade lite i starten, men gav järnet. Tomas är grym seglare som ni alla vet vid det här laget och vår RS Elite är en fröjd att segla.
 
 
 
 
 
Av 110 båtar kom vi på sjunde plats och det känns väldigt roligt. Dagen bjöd på allt möjligt väder, kallt och vindstilla, soligt och varmt, blåsigt och iskallt och dagen avslutades med ett rejält regn.
 
 
Så kom jag hem, dränkt som en katt men med humöret på topp. Dock rätt trött efter nio timmar till sjöss så det blev en två timmars siesta på soffan. Det är en obeskrivligt skön känsla när man är sådär helt väderslutkörd.
 
Det är väl ingen som missat att Eurovision gick av stapeln förra veckan. Jag har inte följt det men råkade hoppa in i kvalet och fick se Norges bidrag. Jag trodde att de var bananer på scenen, men det visade sig vara vargar som sjunger om att mata vargen med en banan innan han slukar mormor. De hävdar också benhårt att de kommer från månen där de startade sin karriär för en miljard år sedan och är galaxens största artister. 
 
 
Det var mitt bidrag från årets Eurovision, nu till något helt annat - Meckar-Majsan. Jag gillar när jag får sätta på mig mina röda meckarbyxor och gå ut och smutsa ner mig på ren svenska. Det här är inte vilka byxor som helst, det är ett par byxor jag har upplevt ett oförglömligt minne tillsammans med. I samband med att jag fyllde 40 år ordnade Tomas så att jag fick köra en grävmaskin, något som jag drömt om att få göra. Det var en fantastisk känsla att få dra upp ett stort hål på en åker, däremot var det svårare att lägga igen gropen, men det var vansinnigt roligt. Idag fick jag och byxorna nöja oss med en biltvätt, ganska trevligt det med.
 
 
Med det avslutar jag veckans inlägg och tackar så mycket för att du tog dig tid att läsa.
Mycket kärlek och goda energier till Er alla.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress