En räkmacka är aldrig fel

Hos pappa Willy i Göteborg följer vi fasta rutiner, Mammut i trafiken, välkommen Alfa till Sailstarfamiljen & lycka kan vara att få njuta med sin syster i Saluhallen
Förra veckan var jag och hälsade på pappa Willy i Göteborg och jag kan meddela att på tanke med omständigheterna så mår han rätt bra. Han går väldigt illa, men annars är han pigg och jag upplever det som att han har blivit piggare de senaste månaderna och är mer närvarande. Kan också bekräfta att vi följer pappa Willys rutiner som ni säkert känner till vid det här laget, klockan 18.00 ska det serveras bubbel. Gärna fem i, men definitivt inte fem över.
 
 
I onsdags när jag gick hem från Hotell Flora där jag suttit och arbetat stötte jag på ett märkligt tingest. En lastbil passerade förbi med typ en Mammut på flaket. Jag undrar vart den var på väg, tyvärr han jag inte fram till den så jag kunde fråga.
 
 
I onsdags köpte Tomas ytterligare en H-båt som ska tjänstgöra i Sailstarflottan i väntan på att våra Aira 22:or kommer från Holland. Det är högst oklart när vi får dem och företaget som vi köpt dem av är inte mycket för att kommunicera. Hur som helst, något säger mig att det var meningen att vi skulle skaffa dessa fina H-båtar. 
 
 
Det finns mycket som är lycka för mig, en sådan sak är att få sitta i Saluhallen och njuta av ett svalt glas vin med min roliga syster. Hon är en tapper kvinna, trots våldsamma smärtor i ryggen ger hon sig ut på äventyr med mig på stan. Det är sannerligen tappert att skratta smärtan i ansiktet och roa sig en stund på stan.
 
 
Tack för att du tog dig tid att läsa.
Mycket kärlek och goda energier till Er alla.
Mona Utsteb

Tack själv för underbara dagar🥰

Mona Utsteb

Tack själv för underbara dagar🥰

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress