En räkmacka är aldrig fel

Välkommen till Sailstarfamiljen Egina, till fiskvagnen i Sjöstaden är alla välkomna även om du är en häst, Tjoho här gungar en ko & jag vet vad Konungen gjorde på sin födelsedag
Idag den 1 maj tog vi en tur till Borgåsund utanför Västerås och köpte ytterligare en segelbåt till Sailstarflottan. Det är en H-båt som Tomas i första hand ska kappsegla med men det är inte omöjligt att hon får göra inhopp i kursverksamheten.
 
 
I Hammarby Sjöstad finns det en trevlig fiskvagn vid Luma och där är minsann alla välkomna även om man är en häst.
 
 
När körsbärsträden blommar kommer det hästägare och tar coola bilder på hästarna i blomsterhavet.
 
 
 
 
Det finns kakor och så finns det kakor. En av mina favoritkakor är min strösselkaka som man blir extra glad av när man äter. I fredags tog jag med en och bjöd mina kollegor på som är så grymma så jag kände att jag vill belöna dem med en strösselkaka. En kollega från Malmö kommer upp till Stockholm i morgon för att få njuta av en bit. Jag lovar att han kommer uppleva att det var värt resan.
 
 
Jag känner ibland att det är mycket samma samma i mitt flöde på sociala medier så för att sätta lite färg på tillvaron där har jag lagt till Mamma Mu och Kråkans konto och där vilar inga ledsamheter. I påskas la hon upp en bild när hon hoppade runt och var påskhare och den här veckan skriver hon i sitt inlägg: Tjoho här gungar en ko, är inte det befriande?
 
 
Jag lovar att det är mycket uppiggande med Mamma Mus inlägg, jag kan varmt rekommendera att följa henne och Kråkan.
 
Innan jag avrundar vill jag gärna dela med mig av mina tankar om vad självaste Konungen gjorde på sin födelsedag på Valborgsmässoafton. Jag tror att han satte på sig en snygg kostym, gick till en schyst stentrappa vid vattnet, slöt sin ögon och tänkte vackra tankar. 
 
Tack så mycket för att du tog dig tid att läsa!
Mycket kärlek och goda energier till er alla.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress