En räkmacka är aldrig fel

Bye bye höstliga Sverige nu drar jag snart till Teneriffa, att inte se skogen för alla träd kan också innebära att man inte ser sina kläder på grund av för mycket kläder och en oförglömlig kväll med en nära och fin vän satte guldkanten på den här veckan
Nu börjar det bli mörkare och mörkare, det är visserligen fortfarande rätt milt och behagligt men jag vet att kylan står och väntar bakom knuten. Därför känns det helt fantastiskt att flyga hem till Teneriffa på tisdag, som jag längtar!
 
 
Det finns ett ordspråk som säger att inte se skogen för alla träd och jag kan känna att det är ungefär så jag upplever min garderob ibland. Jag ser inte mina kläder för att jag har så mycket kläder, allt drunknar i varandra på ett märkligt sätt. Nu när jag håller på med packningen för att se vad jag ska ta med mig till Teneriffa hittar jag så mycket fantastiska kläder som jag knappt visste att jag hade. De hänger där i garderoben och först när jag tar ut galgen med klädesplagget och skådar det ser jag hur fint plagget faktiskt är. Tänk vad onödigt att jag känt att det varit svårt att klä sig när jag ska till jobbet eftersom jag inte har något att sätta på mig. Så fel jag hade och Gud så roligt att ha fel på det här sättet.
 
I onsdags träffade jag en vän som jag känt i 30 år, det började med att vi var "hundkompisar" när jag bodde på Gärdet. Våra hundar trivdes väldigt bra tillsammans så det blev många promenader och på den vägen är det. När våra barn växte upp hade vi en tradition med att gå på Disney on Ice, vi har träffats på semesterar och ätit härliga middagar tillsammans i Skärgården när våra båtvägar korsats. Nu var det alldeles för länge sedan vi sågs och jösses vad mycket vi hade att ta igen. Det är så fascinerande med vissa människor man lär känna i livet och som man kanske inte träffar på ett par år men när man väl ses så bara fortsätter man där man var senast som om inget hade hänt. Den här kvällen blev inte sämre av att vi åt middag på en restaurang med gudomligt god mat, jag saknar ord, vilken smakupplevelse. Farang på Tulegatan, en riktig pärla som jag rekommenderar allra varmast. Tack Gunilla för en fantasktisk middag och en förtrollad afton som jag aldrig ville skulle ta slut.
 
 
Med det avslutar jag för idag och tackar så mycket för att du har tagit dig tid att läsa.
Mycket kärlek och goda energier till Er alla.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress