En räkmacka är aldrig fel

Årets viktigaste dag satte guldkant på veckan, nu springer jag mot nya höjder, kunglig tesil & jag älskar vassa knivar
Jag tillhör en av dem som tycker om att fylla år, allt känns speciellt den dagen och jag känner mig speciell. Min dag, den dagen jag föddes på, det är viktiga grejer. Tomas överaskade mig med ett fång vackra rosor på morgonen, vi åt en god lunch tillsammans och på eftermiddagen besökte vi båtmässan i Gustavsberg. På kvällen drack vi bubbel och åt små canapéer och njöt sedan av en mysig middag.
Här slutar inte födelsedagsfirandet, lördagen inledde jag med en springtur, den första springturen som 54-åring och jösses vad fort jag sprang. Personligt rekord, nu jäklar springer jag mot nya höjder!
 
Förmiddagen fortsatte med ett yogapass och för att lyxa till det lite extra bjöd jag mig själv på en dansk ostfralla på Gunnarssons konditori på Götgatan efteråt. Det var ju trots allt nästan min födelsedag. På kvällen åt vi middag på en restaurang i Gamla stan, "De svarta fåren" med Oskar, Jessie, Alec & Linnéa.
 
 
Lyckan är obeskrivlig när man får njuta en hel kväll tillsammans med dessa goingar. Något säger mig att det inte kan vara så svårt att hitta på presenter till mig, för alla träffade så rätt. Jessie och Oskar gav mig en kunglig tesil i guld som har tagit mitt tedrickande till en ny nivå. De gav mig också två för mig helt nya tesorter, Uppsala blandning och Mammas mirakel, väldigt trevliga nya te-bekantskaper. Som om det inte var nog fick jag också en flaska champagne, jag är så glad och tacksam! Det kanske är svårt att se på bilden, men jag har på mig en kort svart jacka i ett gudomligt vackert mönstrat sammetstyg och med en dragkedjan som är dekorerad med en vacker sten. Ett konstverk helt enkelt, tack min älskade Tomas, du är så grym på att hitta fina kläder till mig.
 
 
Jag är barnsligt förtjust i knivar, vassa knivar och det är få saker som går upp mot att strimla en paprika med en riktigt vass kniv. Jag älskar det där "ritchet" som uppstår när knivspetsen klyver paprikan i smala strimlor. Då förstår ni att jag blev superglad för den Japanska kniven med handtag i magnoliaträ  som Alec och Linnéa köpte till mig. 
 
 
Igår invigde jag kniven med att skära citron, vitlök och kyckling, ljuvlig känsla. Det blev en smarrig rätt med långkokt kyckling i ugnen puttrandes i vitlök, citron, vitt vin och färsk timjan. 
 
Med det avrundar jag dagens inlägg och framför ett stort tack för att du tog dig tid att läsa.
Mycket kärlek och goda energier till Er alla!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress